ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα Lidl στη Λεμεσό!

Νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα Lidl στη Λεμεσό!


Η Lidl έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια λειτουργίας στην Κύπρο επεκτείνει το δίκτυό της, εγκαινιάζοντας το τέταρτο πολυαναμενόμενο κατάστημά της στη Λεμεσό και το 18ο Παγκύπρια.

Το νέο κατάστημα Lidl, το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο, ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα εμπειρία αγορών σε έναν υπερσύγχρονο χώρο. Η Lidl γιορτάζει το άνοιγμα του νέου καταστήματος με εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες. Σε χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα θα προσφέρονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας χυμοί και σνακ, ενώ αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα καλωσορίσουν το κοινό στη νέα υπεραγορά.

Στην καρδιά της πόλης, το νέο κατάστημα τύπου “Metropol” ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του αστικού σχεδιασμού χάρη, στην ευέλικτη αρχιτεκτονική προσέγγιση και την αειφόρο τεχνολογική φιλοσοφία του, στοιχεία που το αναδεικνύουν σε κατασκευαστικό έργο υψηλού επιπέδου. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών, το νέο κατάστημα διαθέτει, επίσης, σταθμό δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, γεγονός που αντανακλά την οικολογική φιλοσοφία του.

Με εξελιγμένα συστήματα προμήθειας προϊόντων, αναβαθμισμένο χώρο πώλησης για πιο γρήγορες αγορές, ευρύχωρους διαδρόμους, ευχάριστη ατμόσφαιρα, καθώς και άνετο χώρο στάθμευσης 130 θέσεων, το νέο κατάστημα σχεδιάστηκε για να εκπληρώσει τις επιθυμίες των πελατών, δημιουργώντας την μοντέρνα αγορά του μέλλοντος.

Εκπληρώνοντας την υπόσχεση “Quality for less”, η Lidl επιφυλάσσει μεγάλες αγοραστικές προσφορές για τους καταναλωτές που θα επισκεφθούν το νέο κατάστημα Καψάλου με έκπτωση 20% σε όλα τα φρούτα και λαχανικά (από τις 17.07 έως 19.07), σε όλα τα προϊόντα φούρνου (από τις 24.07 έως τις 26.07), καθώς και σε νωπά κρέατα και ψάρια (από τις 31.07 έως τις 02.08). Παράλληλα, από την Πέμπτη 16.07 οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επιλεγμένες ηλεκτρικές συσκευές με έκπτωση έως 30%, να βρουν όλες τις εβδομαδιαίες προσφορές και να ανακαλύψουν τη διευρυμένη γκάμα του καταστήματος.

Info: Νέο κατάστημα Lidl Καψάλου, Αγίας Φυλάξεως 220, Λεμεσός, καθημερινό ωράριο λειτουργίας 07:00-21:00.

Μάθετε περισσότερα για τη Lidl Κύπρου εδώ:

https://corporate.lidl.com.cy
www.lidl.com.cy
www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy
www.instagram.com/lidl_cyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top