ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε ομάδα της BIG 6 ο Κύπριος πορτιέρο που ΕΛΑΜΨΕ την περασμένη σεζόν – Προπονήθηκε ήδη με τη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σε ομάδα της BIG 6 ο Κύπριος πορτιέρο που ΕΛΑΜΨΕ την περασμένη σεζόν – Προπονήθηκε ήδη με τη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, ο Χριστόδουλος Πάζαρος εντάχθηκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως ο 17χρονος (13-02-2003) πορτιέρο θα προπονείται με την ομάδα ανδρών της ΑΕΚ, υπό τις οδηγίες του Νταβίντ Κανέδα και των συνεργατών του, ενώ θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν με την ομάδα Νέων των «κιτρινοπράσινων» της Λάρνακας.

Όπως το Themasports.com σας ανέφερε και την 09η Μαρτίου 2020, ο Χριστόδουλος Πάζαρος έχει βλέψεις και προσδοκίες για ακόμη πιο μεγάλο βήμα, με μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Διαβάστε: 

ΠΕΤΑΕΙ… ο Κύπριος πορτιέρο – Το απόλυτο ποσοστό στις αποκρούσεις πέναλτι και… ΚΛΕΙΝΕΙ το μάτι για μεγάλη ομάδα ή ΒΗΜΑ εξωτερικού

Το βράδυ της Δευτέρας ο Χαράλαμπος Πάζαρος, πατέρας του Χριστόδουλου, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με τον γιο του στην προπόνηση της ΑΕΚ και έγραψε το εξής: «Καλή αρχή γιέ μου στην νέα σου ομάδα! Νέα σελίδα και καινούργιοι στόχοι μπροστά σου, συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς και φτάσε στο όνειρο σου μόνο με κόπο και με σκληρή δουλειά!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απέραντη ευγνωμοσύνη στην προηγούμενη μας ομάδα, την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών καθώς επίσης και στην σχολή τερματοφυλάκων CGS για όσα έχουν προσφέρει στο παιδί μου όλα αυτά τα χρόνια!».

The post Σε ομάδα της BIG 6 ο Κύπριος πορτιέρο που ΕΛΑΜΨΕ την περασμένη σεζόν – Προπονήθηκε ήδη με τη νέα του ομάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top