ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση του Wagamama για τα 5 κρούσματα στο εστιατόριο της Μαρίνας Λεμεσού- «Ήταν ασυμπτωματικοί, έγιναν δύο απολυμάνσεις»

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση του Wagamama για τα 5 κρούσματα στο εστιατόριο της Μαρίνας Λεμεσού- «Ήταν ασυμπτωματικοί, έγιναν δύο απολυμάνσεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε η αλυσίδα εστιατορίων Wagamama μετά την αναφορά για πέντε κρούσματα του Covid-19 που εντοπίστηκαν σε εργαζόμενους στη Μαρίνα Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται οι υπάλληλοι βρίσκονταν εκτός εργασίας τις τελευταίες ημέρες και ανήκουν στα ασυπτωματικά κρούσματα ενώ στο παρόν στάδιο είναι σε κατ’οίκον περιορισμό.

Παράλληλα, ακολουθήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και η εταιρεία έχει προβεί σε δυο διαδοχικές απολυμάνσεις του εστιατορίου, το οποίο επανδρώθηκε με προσωπικό.

Η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας, που αφορά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού τα οποία σχετίζονται με το εστιατόριο Wagamama Μαρίνας Λεμεσού.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας ότι τα άτομα που διαγνώστηκαν θετικά στη νόσο COVID-19, βρίσκονταν εκτός εργασίας τις τελευταίες ημέρες και ανήκουν στα ασυπτωματικά κρούσματα. Στο παρόν στάδιο είναι σε κατ’οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών.

H εταιρεία από την πρώτη στιγμή, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας,  έχει προβεί σε δυο διαδοχικές απολυμάνσεις του εστιατορίου από αδειοδοτημένη εταιρεία,  και το εστιατόριο έχει επανδρωθεί με προσωπικό το οποίο έχει εξεταστεί και επιβεβαιωθεί αρνητικό στη νόσο COVID-19.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία του προσωπικού, των πελατών μας και της δημόσιας υγείας. 

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του προσωπικού για την συνεργασία και την τήρηση όλων των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του ιού, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί με γνώμονα την ασφάλεια και υγεία όλων των εργαζομένων και συμπολιτών μας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top