ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη μία φορά… ΑΙΧΜΕΣ Νεοφυτίδη για ΚΟΠ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ακόμη μία φορά… ΑΙΧΜΕΣ Νεοφυτίδη για ΚΟΠ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης, Εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0, άφησε νέες αιχμές για την ΚΟΠ τονίζοντας πως oι σχέσεις του συνδέσμου με την Ομοσπονδία έχουν ψυχρανθεί.

Αναλυτικά: 

Για τις ανησυχίες του ΠΑΣΠ για την τήρηση του πρωτοκόλλου: «Η ανησυχία αφορά την ακαταλληλότητα των αποδυτηρίων και των χώρων υγιεινής. Φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει γίνει στα περισσότερα γήπεδα. Υπάρχει μια τεράστια δυσκολία τήρησης των οδηγιών του πρωτοκόλλου. Κάποιοι επικαλούνταν την υγεία των αθλητών, σταμάτησαν το πρωτάθλημα και πάμε να το ξεκινήσουμε τώρα με εισαγόμενα κρούσματα. Εμείς αναφερόμαστε στην αρμόδια επιτροπή και στους υπεύθυνους του Υπουργείου Υγείας. Την ευθύνη τήρησης πρωτοκόλλου που θα αφορά τις εγκαταστάσεις, ποιος θα την αναβάλει; Ποια είναι η επιτροπή που έκανε επιθεώρηση και έχει εγκρίνει τα στάδια; Είναι τεράστιες οι ευθύνες της πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας που δεν απαντά στις επιστολές μας. Είναι πολλά τα γήπεδα που είναι ακατάλληλα. Είναι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν πριν 40 χρόνια. Είναι τεράστια τα θέματα. Είμαστε υπόχρεοι να προστατεύσουμε την υγεία των μελών μας. Τι βελτιωτικά έργα έχουν γίνει όλους αυτούς τους μήνες»;

Για το ποιος ευθύνεται: «Η πολιτεία και η ομοσπονδία. Χάσαμε 4 μήνες, αφού δεν εισακουστήκαμε. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, να τεστάρουμε τις νέες συνθήκες. Τότε, το μοναδικό ρίσκο, ήταν ο τραυματισμός λόγω της αποχής. Τώρα πάμε να μπούμε σε ένα τεράστιο ρίσκο. Έχουν αλλάξει οι συνθήκες. Θα αναμένουμε να δούμε, όλα είναι πιθανά. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε την υγεία κανενός. Φαίνεται ότι κάποιοι, βάζουν πάνω απ΄ όλα, άλλα συμφέροντα. Έχουν γίνει και παρεμβάσεις στο θέμα της έγκρισης του πρωτοκόλλου. Οι ευθύνες είναι τεράστιες για τον Υπουργό Υγείας. Τότε δεν εγκρίθηκε το πρωτόκολλο, που ήταν καλύτερη η κατάσταση. Ο Υπουργός κρύβεται και δεν απαντά σε επιστολές. Να μας πει, τι άλλαξε και έδωσαν την άδεια τώρα και όχι τότε. Φαίνεται προφανώς, ότι υπήρχαν πολιτικές παρεμβάσεις. Πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν πρέπει να θυσιάσουμε την υγεία κανενός».

Για τα κρούσματα που βρέθηκαν σε ποδοσφαιριστές: «Ήμασταν σε επαφή με όσους ζήτησαν τη βοήθεια μας. Τα πρωτόκολλα. πρέπει να τηρούνται αυστηρά».

Για τις σχέσεις ΠΑΣΠ και ΚΟΠ: «Έχουν ψυχρανθεί, από τη στιγμή που προχώρησε με μονομερείς αποφάσεις. Θεωρώ απαράδεκτο να προχωρά σε μονομερείς αποφάσεις. Στείλαμε επιστολή για την επαναφορά των κανονισμών γιατί τους άλλαξε παράνομα. Είμαστε ανοικτοί σε διάλογο. Θέλω να πιστεύω ότι κάποτε θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις».

Για το αν έκανε λάθη και ο ΠΑΣΠ:«Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη. Αποδείχθηκε, όμως, ότι στο τέλος της ημέρας, αυτή που ήταν κατώτερη των περιστάσεων, ήταν η ομοσπονδία. Αυτό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από την ανακοίνωση της UEFA ότι η Κύπρος μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό δείχνει πόσο κατώτερη των περιστάσεων ήταν η ομοσπονδία. Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε ότι οι αποφάσεις παίρνονται για το σωματειακά συμφέροντα».

Για το οικονομικό: «Τα περισσότερα μέλη είναι ευχαριστημένα με τις συμφωνίες που έκαναν. Οι πλείστες ομάδες κατέβαλαν και το μισό Απρίλιο. Η οικονομική ζημιά θα έρθει τους επόμενους μήνες, προς το τέλος του χρόνου».

The post Ακόμη μία φορά… ΑΙΧΜΕΣ Νεοφυτίδη για ΚΟΠ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top