ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι ΛΕΝΕ στο Κολόσσι για τα περί Γιαν – Γιαν

Τι ΛΕΝΕ στο Κολόσσι για τα περί Γιαν – Γιαν

Τα τελευταία 24ωρα δημοσιεύματα από Ελλαδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο πως ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιάννης Γιαννιώτας, είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα δε, υπήρχε και δημοσίευμα που έκανε λόγο ότι ο παίκτης μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του με τη Λεμεσιανή ομάδα με ένα ποσό της τάξεως των 30 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε: 

Γιαννιώτας, Αποστολάκης, οι υπόλοιποι Έλληνες και προτεραιότητες – ΛΕΝΕ για Γιαν-Γιαν ότι μπορεί να το «σπάσει»

Το Themasports.com ψάχνοντας το όλο θέμα από πηγές από τα ενδότερα του Απόλλωνα, μαθαίνει πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία πρόταση από καμία ομάδα για απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα, καθώς επίσης ότι δεν υπάρχει καμία ρήτρα η συμφωνία της Λεμεσιανής ομάδας με τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή.

Ο Απόλλωνας μόνο εάν έρθει μία… δυνατή πρόταση, που θα τον ικανοποιεί δηλαδή οικονομικά, τότε θα μπει σε συζητήσεις για να παραχωρηθεί ο Γιαννιώτας.

 

The post Τι ΛΕΝΕ στο Κολόσσι για τα περί Γιαν – Γιαν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top