ΛΙΒΑΝΟΣ: 4χρονο κοριτσάκι διασώθηκε κάτω από τα ερείπια - Ήταν καταπλακωμένο για 24 ώρες - VIDEO

ΛΙΒΑΝΟΣ: 4χρονο κοριτσάκι διασώθηκε κάτω από τα ερείπια - Ήταν καταπλακωμένο για 24 ώρες - VIDEO

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων έτσι ώστε να βρεθούν οι αγνοούμενοι μετά την φονική έκρηξη που σημειώθηκε την Τρίτη (05/08), στη Βηρυτό.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο, όπου δείχνει διασώστες να βγάζουν από τα ερείπια ενός κτηρίου ένα 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν καταπλακωμένο για 24 ώρες.

Θυμίζουμε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της γειτονικής χώρας για βοήθεια αφού δύο ελικόπτερα της Κυπριακής Αστυνομίας που μεταφέρουν ομάδα της ΜΜΑΔ και της ΕΜΑΚ μαζί με εκπαιδευμένους σκύλους, βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης (05/08) στο Λίβανο, έτσι ώστε να βοηθήσουν στις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE