ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΙΝΗΣΗ Ομόνοιας για εξτρέμ του Ολυμπιακού Πειραιώς!

ΚΙΝΗΣΗ Ομόνοιας για εξτρέμ του Ολυμπιακού Πειραιώς!

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το ΡΙΚ αναφέρουν πως η Ομόνοια κινείται για απόκτηση του 26χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, Μπρούνο Φελίπε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι πράσινοι επέδειξαν ενδιαφέρον για απόκτηση του Φελίπε, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Πειραιά, όμως ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν υπάρχει πρόθεση για δανεισμό ή κανονική μεταγραφή.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στα φτερά (κυρίως δεξιά) αλλά και ως δεκάρι και την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε 7 ματς στο πρωτάθλημα και είχε μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπασάκσεχιρ.

Από το 2015 μέχρι το 2017 αγωνίστηκε στην Αούστρια Λουστενάου και μετά πήρε μεταγραφή για την ΛΑΣΚ. Την σεζόν 2018-19 έπαιξε ως δανεικός στον Ατρόμητο όπου είχε εξαιρετική σεζόν αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να τον αγοράσει για περίπου 500 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα σημερινά ρεπορτάζ στην Ελλάδα αναφέρουν ότι για τον Φελίπε ενδιαφέρεται και ο Ατρόμητος.

The post ΚΙΝΗΣΗ Ομόνοιας για εξτρέμ του Ολυμπιακού Πειραιώς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top