ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμες οι ΒΑΛΙΤΣΕΣ του Μανιά για Κύπρο – Τα δύο ΧΑΤ-ΤΡΙΚ σε 19 μέρες που έκαναν αίσθηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτοιμες οι ΒΑΛΙΤΣΕΣ του Μανιά για Κύπρο – Τα δύο ΧΑΤ-ΤΡΙΚ σε 19 μέρες που έκαναν αίσθηση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο  30χρονος Ελλαδίτης επιθετικός, Μιχάλη Μανιάς, είναι ο εκλεκτός του Τμιούρ Κετσπάγια για την ενίσχυση της “γραμμής κρούσης” της Ανόρθωσης.

Οι δύο πλευρές είναι μία ανάσα από τη συμφωνία και μάλιστα ο Μανιάς ετοίμασε ήδη τις βαλίτσες του για να έρθει στο νησί μας και να μιλήσει απευθείας με τους δοικούντες την Αμμοχωστιανή ομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και να τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Για να πάρετε μία γεύση από το Ελλαδίτη άσο που εκτός απροόπτου θα ντυθεί στα κυανόλευκα, δείτε ΕΔΩ το βίντεο-αφιέρωμα από την ιστοσελίδα NovaSports.gr, η οποία αναφέρει:

“Τον Απρίλιο του 2017 ο Μιχάλης Μανιάς έβαλε…φωτιά στα γήπεδα της Super League. Ο νησιώτης σκόρερ σε διάστημα τριών εβδομάδων πέτυχε 6 γκολ. Τρία στη νίκη του Αστέρα Τρίπολης στη Θεσσαλία επί της ΑΕΛ με 4-1 στις 5 Απριλίου κι άλλα τρία 19 ημέρες αργότερα στην Ημαθία στην ήττα των Αρκάδων με 4-3 από τη Βέροια.

Ο Έλληνας φορ δεν είχε πετύχει χατ-τρικ στην πορεία του στην πρώτη κατηγορία, μέχρι εκείνο το μήνα.Το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη Βέστερλο και μόλις επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, πρόλαβε να πετύχει 10 γκολ σε 4 μήνες. Έκτοτε δεν έχει σημειωθεί άλλη τέτοια επίδοση από ποδοσφαιριστή της Super League, δηλαδή να πετύχει δύο χατ-τρικ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Μανιάς, είναι και ο μοναδικός Έλληνας που έχει πετύχει χατ-τρικ σε αγώνα πρώτης κατηγορίας για τον Αστέρα Τρίπολης.

Για τους Αρκάδες, τρία γκολ σε αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος, έχουν πετύχει ο Κροάτης Ντάνιελ Τσέζαρεκ το Νοέμβριο του 2009 κι ο Αργεντινός Χερόνιμο Μπαράλες, το Φεβρουάριο του 2015”.

The post Έτοιμες οι ΒΑΛΙΤΣΕΣ του Μανιά για Κύπρο – Τα δύο ΧΑΤ-ΤΡΙΚ σε 19 μέρες που έκαναν αίσθηση! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top