Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μακρόν για τις εξελίξεις στην περιοχή

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μακρόν για τις εξελίξεις στην περιοχή

Με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν επικοινώνησε τηλεφωνικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον οποίο συζήτησε τις εξελίξεις στην νοτιοανατολική Μεσόγειο και την τουρκική προκλητικότητα.

Επίσης, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, σε λίγη ώρα αναμένεται συνομιλία του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το χρονικό της έντασης στο Αιγαίο

Αυστηρό μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: 'Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα - Η Τουρκία ζει και ενεργεί στον 19ο αιώνα'

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht