LIFESTYLE

ΚΥΠΡΟΣ – ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ: Όλα τα προγράμματα που έρχονται και οι κονσέρβες που άφησε πίσω της η πανδημία

ΚΥΠΡΟΣ – ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ: Όλα τα προγράμματα που έρχονται και οι κονσέρβες που άφησε πίσω της η πανδημία

Ανακατατάξεις, ανατροπές και μεταγραφές επιφυλάσσει η νέα τηλεοπτική σεζόν 2020-2021, καθώς είμαστε μια ανάσα πριν το ξεκίνημα της και τα κανάλια ετοιμάζονται πυρετωδώς για το νέο τους τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ο κορωνοιός μπορεί να μην επιτρέπει μεγάλο αριθμό παραγωγών λόγω της πτώσης της διαφημιστικής δαπάνης, ωστόσο όλα τα κανάλια έχουν πίσω τους πρόγραμμα που δεν προβλήθηκε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν λόγω της πανδημίας και του lockdown.

Δείτε αναλυτικά:

Alpha Κύπρου

Ο Alpha Κύπρου μπαίνει στην μάχη της τηλεθέασης διεκδικώντας την πρωτιά έχοντας ως ναυαρχίδα την νέα σειρά του Φώτη Γεωργίδη με τίτλο «Κάμπινγκ», που θα έχει θέση στο πρόγραμμα δυο φορές την εβδομάδα μετά το δελτίο, αλλά και το νέο τηλεπαιχνίδι «The Chase» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Αιμιλία Κενεβέζου. 

Μεγάλο στοίχημα για το κανάλι των Λατσιών είναι το νέο κωμικό show «Δώσε βάση» με παρουσιάστρια την Ιωάννα Λαμπροπούλου και σχολιαστές τους Χριστιάνα Αρτεμίου, Σοφοκλή Κασκαούνια, Μέμνωνα Σωτηρέλλη και Γιώργο Κυριάκου, όπως φημολογείται το συγκεκριμένο project προορίζεται για την prime time του Σαββάτου και θα βρεθεί απέναντι από τον Μιχάλη Σοφοκλέους.

Πολλές ανακατατάξεις γίνονται στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού καθώς έχουμε αλλαγή φρουράς σε πρόσωπα με την Κατερίνα Αγαπητού να ρίχνεται στην μάχη της πρωινής ζώνης του «Alpha Καλημέρα» και την Κάτια Σάββα που αναλαμβάνει τα ηνία της μεσημβρινής ζώνης και της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση» μετά την αποχώρηση Κημήτρη.

Από Ελλάδα θα δούμε νέα επεισόδια της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» το πολυδιαφημιζόμενο reality σχέσεων «The bachelor», νέο κύκλο επεισοδίων των σειρών «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» και «Έλα στην θέση μου», ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα προβάλλεται στην Κύπρο η νέα ψυχαγωγική εκπομπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Από πέρσι ο Alpha βγάζει από το συρτάρι τα εναπομείναντα επεισόδια της «Φαμίλιας», αλλά και της σειράς «Αστέρια στην Άμμο» που δεν προβλήθηκαν λόγω κορωνοιού. Νέα επεισόδια θα δούμε και από την δραματική σειρά της Χριστιάνας Αρτεμίου «Κάρμα», ενώ αβέβαιο παραμένει το μέλλον της εκπομπής της Βασιλικής Χατζηαδάμου.

Επιπλέον, συνεχίζονται και τα μεγάλα χαρτιά «Λούης night show», «Με αγάπη Χριστιάνα», αλλά και οι «24 ώρες» με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

ΑΝΤ1 Κύπρου

Στον ΑΝΤ1 αποφασίζουν να κινηθούν με το ίδιο μοτίβο των προηγούμενων σεζόν, δηλαδή ενημέρωση με τον Νικήτα Κυριάκου να κυριαρχεί με το «Μέρα Μεσημέρι» και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τοπική μυθοπλασία και από ψυχαγωγία ό,τι έχει η Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα θα δούμε τρίτο κύκλο επεισοδίων της σειράς του Κωνσταντίνου Οδυσσέως «Εσύ στον κόσμο σου», τα εναπομείναντα επεισόδια των σειρών «La pasta pomilori» και «Φριτέζα», ενώ φέτος θα δούμε και στην Κύπρο τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

Κανονικά στην prime time του Σαββάτου επιστρέφει ο Μιχάλης Σοφοκλέους με το «Casa de mikel».

Από Ελλάδα συνεχίζουν οι «Άγριες μέλισσες», έρχεται η νέα σειρά «Παρουσιάστε» με τον Γιάννη Μπέζο, και τα τηλεπαιχνίδια «Ρούκ Ζούκ» και «Still standing», ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδέχεται και φέτος καλεσμένους στο πλατό του «The 2night show». Η Φαίη Σκορδά με νέα, ανανεωμένη ομάδα θα συνεχίσει να σερβίρει το «Πρωινό» της.

Πριν από το δελτίο ειδήσεων έρχεται η πολυπόθητη καθημερινή σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου με τίτλο «Ήλιος». 

OMEGA

Την ίδια επιτυχημένη συνταγή ακολουθεί και φέτος το Omega, δηλαδή περιορισμένες κυπριακές παραγωγές και έμφαση στις συνεργασίες ‘Star’ και ‘OPEN’ Ελλάδος.

Από τις κυπριακές παραγωγές συνεχίζουν οι «Αιχμές» με τον Σωτήρη Παρούτη και την Στέλλα Σάββα, η Μαρία Ιωάννου και η παρέα της με την ψυχαγωγική εκπομπή «Έλα να δείς» και φυσικά η «Ενημέρωση Τώρα» με τον Ονούφριο Σωκράτους.

Στην Prime time του το κανάλι του Αρχαγγέλου θα εντάξει την νέα εκπομπή με τον Κύπριο φιναλίστ του ‘Master Chef’ Σταυρή Γεωργίου και την επιστροφή του «Fars atack» με τον Χάρη Αριστείδου.

Από το Star έρχεται στο Α’ μισό της σεζόν το «GNTM 3»  με άνδρες και γυναίκες και αργότερα το «Μaster Chef», ενώ συνεχίζουν κανονικά «Τροχός της Τύχης» και «Shopping Star».

Από το OPEN φέτος στο Omega θα δούμε το νέο reality μόδας «Style Μe Up» με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου, όπως επίσης και δεύτερο κύκλο του «Just the two of us».,  

SIGMA

Τις τακτικές του ‘Omega’ θα ακολουθήσει φέτος η τηλεόραση Sigma καθώς το 90% των προγραμμάτων της θα είναι από τον ΣΚΑΙ.

Μεγάλο ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν στην αναμενόμενη επιστροφή του «Big brother» που θα γίνει στις 30 Αυγούστου, ενώ εδώ να σημειωθεί πως τα καθημερινά επεισόδια στην Κύπρο θα προβάλλονται με μια μέρα καθυστέρηση στην ζώνη μετά το δελτίο, ενώ απευθείας θα προβάλλεται μόνο το κυριακάτικο live με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη. Επιστρέφει και το «The voice», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και επιτροπή Ρουβά, Παπαρίζου, Μουζουράκη και Ζουγανέλη. 

Από τοπικές παραγωγές συνεχίζει κανονικά το «Πρωτοσέλιδο» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο, το «Μεσημέρι και Κάτι» με το νέο δίδυμο της ενημέρωσης Χρήστο Μιχάλαρο και Γεωργία Κωνσταντίνου, ενώ φημολογείται πως το κανάλι ετοιμάζει και νέα πρωινή εκπομπή με παρουσιαστές τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και την Γιώτα Δαμιανού.

Στην απογευματινή ζώνη θα προβάλλεται η ψυχαγωγική εκπομπή «Love it» με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου, η νέα μαγειρική εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, ενώ συνεχίζει το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά.

Πριν από το δελτίο ειδήσεων θα προβάλλεται νέος κύκλος του «My style rocks» που θα παρουσιάζει και φέτος η Κατερίνα Στικούδη με τον Λάκη Γαβαλά να μένει εκτός κριτικής επιτροπής, ενώ θα δούμε παλιές και νέες παίκτριες να διαγωνίζονται. 

PIK 

Στο κρατικό κανάλι ψήνουν ένα νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι, νέα επεισόδια των σειρών «Καμώματα τζιαί αρώματα» και «Χάλκινα Χρόνια», ενώ ετοιμάζεται και μια νέα κωμική σειρά που προορίζεται για την ζώνη του σαββατοκύριακου, η οποία θα προβληθεί αργότερα όταν ολοκληρωθούν τα εναπομείναντα επεισόδια του «Πιο αδύναμου κρίκου».

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος εκτός από το «Happy hour» θα παρουσιάζει και ένα show κάθε Σάββατο βράδυ, και η Άντρη Καραντώνη θα ‘τσιαττίζει’ με «Παραδοσιακή βραδιά» τις Κυριακές.

Κανονικά συνεχίζουν οι εκπομπές «Πρώτη ενημέρωση» με τους Σταύρο Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου, «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» με την Ελπίδα Ιακωβίδου, όπως και η ενημερωτική εκπομπή «Από μέρα σε μέρα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top