ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για τέσσερις μέρες ο χειριστής του τζετ σκι - Κατηγορήθηκε ο διαχειριστής των θαλάσσιων σπορ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για τέσσερις μέρες ο χειριστής του τζετ σκι - Κατηγορήθηκε ο διαχειριστής των θαλάσσιων σπορ

Σε έκδοση διατάγματος τετραήμερης προσωποκράτησης εναντίον του 50χρονου χειριστή τζετ σκι προχώρησε την Δευτέρα (24/08) το Επαρχικό Δικαστήριο Λεμεσού, σχετικά με το θαλάσσιο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (22/08) στη Λεμεσό, με θύμα 55χρονο Ευρωπαίο πολίτη.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωηριάδης, ανέφερε ότι εναντίον του 50χρονου διερευνάται υπόθεση για πρόκληση θανάτου εξ’ αμελείας, ενώ πιθανόν να προκύψουν κατηγορίες για το γεγονός ότι εγκατέλειψε την σκηνή όταν σημειώθηκε το δυστύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία πρόκλησης θανάτου εξ’ αμελείας, προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι και τέσσερα χρόνια. 

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο διαχειριστής των θαλάσσιων σπορ που ήταν στην περιοχή κατηγορήθηκε γραπτώς αφού παρέλειψε να πάρει τα στοιχεία των δύο προσώπων που επέβαιναν στο τζετ σκι, κατά παράβαση του κανονισμού για τα θαλάσσια σπορ.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, για το συγκεκριμένο προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι τα τρία χρόνια.

Θυμίζουμε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (22/08), αφού ο 50χρονος συνεπιβάτης του τζετ σκι  εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης θαλάσσιων σπορ, καθώς είχε παρέλθει το χρονικό διάστημα για επιστροφή του τζετ σκι.

Αμέσως ενημερώθηκαν ναυαγοσώστες από τον πλησιέστερο ναυαγοσωστικό πύργο ωστόσο παρά τις προσπάθειες τους, ο 55χρονος δεν επανέφερε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 50χρονος χειριστής του τζετ σκι, εγκατέλειψε την σκηνή μετά το δυστύχημα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 55χρονου, θα εξακριβωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Τρίτη (24/08).

Άντρος Ιωάννου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE