ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για τέσσερις μέρες ο χειριστής του τζετ σκι - Κατηγορήθηκε ο διαχειριστής των θαλάσσιων σπορ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για τέσσερις μέρες ο χειριστής του τζετ σκι - Κατηγορήθηκε ο διαχειριστής των θαλάσσιων σπορ

Σε έκδοση διατάγματος τετραήμερης προσωποκράτησης εναντίον του 50χρονου χειριστή τζετ σκι προχώρησε την Δευτέρα (24/08) το Επαρχικό Δικαστήριο Λεμεσού, σχετικά με το θαλάσσιο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο (22/08) στη Λεμεσό, με θύμα 55χρονο Ευρωπαίο πολίτη.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωηριάδης, ανέφερε ότι εναντίον του 50χρονου διερευνάται υπόθεση για πρόκληση θανάτου εξ’ αμελείας, ενώ πιθανόν να προκύψουν κατηγορίες για το γεγονός ότι εγκατέλειψε την σκηνή όταν σημειώθηκε το δυστύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία πρόκλησης θανάτου εξ’ αμελείας, προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι και τέσσερα χρόνια. 

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο διαχειριστής των θαλάσσιων σπορ που ήταν στην περιοχή κατηγορήθηκε γραπτώς αφού παρέλειψε να πάρει τα στοιχεία των δύο προσώπων που επέβαιναν στο τζετ σκι, κατά παράβαση του κανονισμού για τα θαλάσσια σπορ.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, για το συγκεκριμένο προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι τα τρία χρόνια.

Θυμίζουμε ότι το δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (22/08), αφού ο 50χρονος συνεπιβάτης του τζετ σκι  εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης θαλάσσιων σπορ, καθώς είχε παρέλθει το χρονικό διάστημα για επιστροφή του τζετ σκι.

Αμέσως ενημερώθηκαν ναυαγοσώστες από τον πλησιέστερο ναυαγοσωστικό πύργο ωστόσο παρά τις προσπάθειες τους, ο 55χρονος δεν επανέφερε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 50χρονος χειριστής του τζετ σκι, εγκατέλειψε την σκηνή μετά το δυστύχημα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 55χρονου, θα εξακριβωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Τρίτη (24/08).

Άντρος Ιωάννου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top