ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 50χρονο χειριστή του τζετ σκι- Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον 50χρονο χειριστή του τζετ σκι- Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του

Στη σύλληψη του 50χρονου χειριστή τζετ σκι προχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής 23/8 η Αστυνομία η οποία διερευνά υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας σε σχέση με το θανατηφόρο θαλάσσιο δυστύχημα που σημειώθηκε το Σάββατο 22/8 στη Λεμεσό, με θύμα 55χρονο Ευρωπαίο πολίτη, ο οποίος επίσης επέβαινε στο ταχύπλοο.


Τα στοιχεία του θύματος εξακριβώθηκαν όταν το πρωί παρουσιάστηκε στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας ο 50χρονος φίλος του, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τη σκηνή μετά που οδήγησε το τζετ σκι στη ξηρά.
 
Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως «το πρόσωπο αυτό δίδει κάποιους ισχυρισμούς σε σχέση με το θαλάσσιο ατύχημα που συνέβη χθες γύρω στις 16.30 στη θαλάσσια περιοχή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Λεμεσού».
 
Το θύμα, συνέχισε, είναι 55χρονος Ευρωπαίος πολίτης που - όπως και ο 50χρονος - διέμενε και εργαζόταν νόμιμα στην Κύπρο, ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν εντοπιστεί συγγενικά του πρόσωπα και έχει ενημερωθεί σχετικά η Πρεσβεία της χώρας του.
 
«Η Αστυνομία και συγκεκριμένα το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά από την πρώτη στιγμή το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, όσον αφορά το χειριστή του ταχύπλοου σκάφους, ενώ βέβαια προκύπτουν και ποινικά αδικήματα σε βάρος του διαχειριστή των θαλάσσιων σπορ, από όπου ενοικιάστηκε το ταχύπλοο σκάφος», ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top