ΠΑΡΑ-THEMA

Ποιου πολιτικού ετοιμάζουν «φαρίν λακτέ» όταν παραγγείλει καφέ;

Ποιου πολιτικού ετοιμάζουν «φαρίν λακτέ» όταν παραγγείλει καφέ;

Πρώην Αρχηγός Κόμματος ή καλύτερα Κινήματος…

Ο εν λόγω Βουλευτής (και κάτι παραπάνω), ο οποίος πρόσφατα είχε παραιτηθεί από την Προεδρία του Κινήματος, είναι λάτρεις του πολύ βαρετού καφέ. 

Είναι λάτρεις του Κυπριακού ή Ελληνικού ή Τούρκικού ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το αφέψημα αυτό, αλλά το θέλει βαρύ. Τόσο βαρύ που όταν το παραγγείλει, λένε ότι ο «Πρόεδρος παρήγγειλε φαρίν λακτέ». 

Με την φράση «πιάσε έναν φαρίν λακτέ» – τόσο στη Βουλή, όσο και το διάστημα που ήταν Αρχηγός Κόμματος - ήταν αντιληπτό ποιος παράγγειλε αλλά και τι, καθώς περιέγραφε συν των άλλων όλων και τη συνταγή που χρειαζόταν να ακολουθηθεί για την ετοιμασία του καφέ, με την ανάλογη πηκτικότητα αλλά και γεύση. 

Το λιγότερο τρεις κουταλιές (απ’ αυτές που βάζεις καλά μέσα στο σακουλάκι του καφέ το κουταλάκι και βγάζεις βουναλάκι καφέ αντί για τη συνηθισμένη ποσότητα) είναι η επιτυχημένη συνταγή που ικανοποιεί τον «Πρόεδρο».

Ευχόμαστε τώρα που ξέμπλεξε με το Κόμμα και έμεινε μόνο επί του Νομοθετικού Σώματος, να χρειάζεται λιγότερα ποσοστά καφεΐνης. Μην πάθει και τίποτα ο άνθρωπος…      

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top