Νταμπό: «Κάναμε το παιχνίδι μας και δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο – Θέλω να δώσω περισσότερα»

Νταμπό: «Κάναμε το παιχνίδι μας και δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο – Θέλω να δώσω περισσότερα»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Σαμπουρτάλο για τον Α΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Μπακαλί Νταμπό.

Αναλυτικά:

«Κάναμε το παιχνίδι μας και δεν δώσαμε χώρο και δικαιώματα στον αντίπαλο. Είναι το δεύτερο χατ-τρικ στην καριέρα μου. Στο πρώτο ξέχασα να πάρω την μπάλα, σήμερα όμως δεν θα το κάνω αυτό. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου, όμως θέλω να δώσω περισσότερα στην ομάδα στη συνέχεια».

The post Νταμπό: «Κάναμε το παιχνίδι μας και δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο – Θέλω να δώσω περισσότερα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE