ΠΑΡΑ-THEMA

Σουμάχερ η Κυρία… Δεν φτάνει που έτρεχε, τα φόρτωσε και στον οδηγό της

Σουμάχερ η Κυρία… Δεν φτάνει που έτρεχε, τα φόρτωσε και στον οδηγό της

Ότι και να πούμε είναι λίγο για την περίπτωση της εν λόγω Κυρίας… Να πούμε ότι δεν «κρατά» να πληρώσει τα πρόστιμα, αμφιβάλλω…γιατί ο μισθός της ακουμπά τα όρια της παράνοιας!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Λοιπόν, η συγκεκριμένη πολιτειακός αξιωματούχος μας απασχολείσαι στο πρόσφατο παρελθόν με τα καμώματα της όμως και πάλι δεν λέει να βάλει μυαλό.

Οι πληροφορίες μας λένε πως η Κυρία αυτή έτρεχε σε συγκεκριμένο δρόμο της Λευκωσίας, όπου και την κατέγραψε η κάμερα για παραβίαση του ορίου ταχύτητας. Μετά από μερικές μέρες κλήθηκε από την Αστυνομία να δώσει εξηγήσεις για το ποιος οδηγούσε το (υπερεσιακό) αυτοκίνητο και γιατί έτρεχε!

Φυσικά το πρόστιμο ήταν αρκετά τσουχτερό, άλλα πέρα από αυτό θα έπρεπε να της επιβληθούν και «πόντοι» ποινής.

Τι έκανε όμως η Κυρία αυτή...

Αντί να παραδεχθεί πως «ναι» αυτή έτρεχε και αυτή οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα (το απόγευμα ), τα φόρτωσε στον οδηγό της ρίχνοντας του την ευθύνη!

Δεν «μάσησε» ο οδηγός… την έδωσε στεγνά

Η Αστυνομία θέλοντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη (και καλά έκανε) επεχείρησε να καλέσει τον οδηγό της εν λόγω αξιωματούχου, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι όπως τα ήθελε η «Κυριούλα» μας…

Ο οδηγός όχι μόνο δεν την κάλυψε άλλα την έδωσε στεγνά λέγοντας πως έχει μάρτυρες  για το που βρίσκονταν την συγκεκριμένη ώρα!

Αχ Κυρία μου, πήγες να βγεις «κούππα άπαννη» που λέμε και στα κυπριακά, άλλα δεν υπολόγισες πως ο κλεφτής και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…!

Ελπίζω να πλήρωσες το πρόστιμο, και σταμάτα επιτέλους να λες ψέματα ρε παιδάκι μου εκτίθεσαι τα γέριμα! 

Ι.Μ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top