ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα Handy Cyprus Potato Chips λανσάρονται σε δύο νέες κυπριακές γεύσεις: Σούβλα και Λούντζα με κόλιανδρο

Τα Handy Cyprus Potato Chips λανσάρονται σε δύο νέες κυπριακές γεύσεις: Σούβλα και Λούντζα με κόλιανδρο

Η εταιρία Handy Snacks του Ομίλου Εταιριών Φρου Φρου, εδώ και 7 χρόνια, παράγει τα Handy Cyprus Potato Chips με αφοσίωση στην ποιότητα και μεράκι για τη δημιουργία προϊόντων που ικανοποιούν τις γευστικές προτιμήσεις των Κυπρίων, με υλικά από τον τόπο μας.

Τα Handy Cyprus Potato Chips παράγονται σήμερα με αναβαθμισμένες ποιοτικές παραμέτρους, πάντα από φρέσκες, διαλεκτές κυπριακές πατάτες και με υπερσύγχρονες διαδικασίες παραγωγής που εγγυόνται ένα κορυφαίο προϊόν, 100% Κυπριακό.
Η Handy Snacks, αναγνωρίζοντας την αγάπη του κοινού για τα προϊόντα και τις παραδόσεις του τόπου μας, προχωράει τώρα στη δημιουργία δύο νέων, πολυαγαπημένων, «κλασσικών» γεύσεων για τα chips της Κύπρου.


Σούβλα και Λούντζα με κόλιανδρο. Ένα πεντανόστιμο φρεσκοτραγανιστό δίδυμο που θα συνοδεύει πολλές γευστικές στιγμές. Με ποτό, με αναψυκτικό, με φαγητό ή σαν σνακ, με την παρέα ή και σαν συντροφιά με την αγαπημένη μας ταινία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top