Πούτιν: Δεν μπορούν να δικαιολογηθούν οι μαζικές δολοφονίες για την Αρμενική Γενοκτονία

Πούτιν: Δεν μπορούν να δικαιολογηθούν οι μαζικές δολοφονίες για την Αρμενική Γενοκτονία

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι η Ρωσία θρηνεί για τα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων και ότι οι μαζικές δολοφονίες δεν θα μπορούσαν ποτέ να δικαιολογηθούν.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος Πούτιν, μιλώντας σε εκδήλωση στο Ερεβάν της Αρμενίας, για τα 100χρονα από την έναρξη των σφαγών των Αρμενιών από τις οθωμανικές δυνάμεις, είπε ότι «Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία για τη μαζική δολοφονία των ανθρώπων».

«Σήμερα θρηνούμε μαζί με τον αρμενικό λαό» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE