ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» - Έρχεται και δεύτερο μέρος - Δείτε την πρώτη Φώτο!

Συνεχίζονται οι «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» - Έρχεται και δεύτερο μέρος - Δείτε την πρώτη Φώτο!

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συνέχεια της ταινίας

Με… απώλειες θα συνεχιστούν στη μεγάλη οθόνη τα ερωτικά βίτσια του Κρίστιαν Γκρέι και της Αναστάζια Στιλ: όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το «50 Αποχρώσεις Του Γκρι» θα έχει και συνέχεια, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία!

Η ερωτική ιστορία, που έγινε best seller πριν σπάσει ταμεία, θα επιστρέψει στις 10 Φεβρουαρίου 2017, υπό τον τίτλο «50 Shades Darker» και τους Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόντσον να παραμένουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το σενάριο θα γράψει ο σύζυγος της συγγραφέως Ε.Λ.Τζέιμς, Νίαλ Λέοναρντ, ο οποίος βοήθησε την Κέλι Μαρσέλ στην ταινία που είδαμε, ενώ αναζητείται ο… σκηνοθέτης, καθώς η Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον, που σκηνοθέτησε το πρώτο μέρος, δεν θα συμμετέχει!

Αν και τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους θα αρχίσουν το Καλοκαίρι του 2016, δόθηκε στη δημοσιότητα ηπρώτη εικόνα: ο βιτσιόζος κ. Γκρέι δοκιμάζει την μάσκα του, λίγο πριν επιδοθεί στα γνωστά «πιπεράτα» ερωτικά παιχνίδια του…

Τέλος, όπως επίσης ανακοίνωσε η Universal Pictures, το τρίτο και τελευταίο φιλμ θα προβληθεί στις 9 Φεβρουαρίου του 2018.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top