ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χτυπάει κόκκινο η κόντρα Προδρόμου-Παπαδόπουλου: ‘Τι μήνυμα στέλνει στους νέους ο υπουργός Παιδείας;’ - ‘Αν διαφωνεί δικαίωμα του, ας μην το εγκρίνει’

Χτυπάει κόκκινο η κόντρα Προδρόμου-Παπαδόπουλου: ‘Τι μήνυμα στέλνει στους νέους ο υπουργός Παιδείας;’ - ‘Αν διαφωνεί δικαίωμα του, ας μην το εγκρίνει’

Κόντρα μέσω τιτιβισμάτων έχει ανοίξει μεταξύ ΔΗΚΟ-Νικόλα Παπαδόπουλου και υπουργού Παιδείας Πρόδρομου Προδρόμου με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του δεύτερου.

Συγκεκριμένα το ΔΗΚΟ με βίντεο-ανάρτηση από παλαιότερες δηλώσεις του Πρόδρομου Προδρόμου στις οποίες φαίνεται να δήλωνε ‘Εμείς χάσαμε δύο χρόνια από τη ζωή μας...’ αναφερόμενος στη στρατιωτική θητεία ‘καρφώνει’ τον υπουργό Παιδείας λέγοντας ‘Απαράδεκτη αναφορά από υπουργό της κυβέρνησης. Η στρατιωτική θητεία δεν είναι χάσιμο χρόνου, αλλά καθήκον απέναντι στην πατρίδα. Τι μήνυμα στέλνει στους νέους μας ο υπουργός Παιδείας;’.
 
Ο υπουργός Παιδείας δεν άφησε ασχολίαστο το τιτίβισμα του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος σπεύδοντας να απαντήσει ‘Αν ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενδιαφέρεται, ακούγοντας την εκπομπή θα καταλάβει ότι μιλούσα για χρόνο που χάνεται από σπουδές.Η θέση του καθενός μας για τη θητεία,αν είναι για καλό σκοπό κ απαραίτητη,είναι γνωστή από χρόνια (δεν περιμένω να με ελέγξουν από ανάγκη που έχουν για «ατάκες»)’.
 
Στη συνέχεια ο υπουργός Παιδείας επανήλθε με νέο τιτίβισμα αναφέροντας ‘Εάν ο Νικόλας Παπαδόπουλος θέλει να συζητήσουμε για την αμυντική πολιτική της Κυβέρνησης,το σχεδιασμό αποτροπής μέσω συνεργασιών κ συμμαχιών με εταίρους μας κλπ,ευχαρίστως.Αν πάλι το ΔΗΚΟ διαφωνεί με διευκόλυνση ορισμένων φοιτητών φέτος, δικαίωμά του. Μπορεί να μην το εγκρίνει.’
 
Το θέμα για την απόφαση της αναστολής της στρατιωτικής θητείας που αφορά την ΕΣΣΟ 2020 με το σκεπτικό να ‘προλάβουν’ οι φοιτητές φθηνότερα δίδακτρα στα βρετανικά πανεπιστήμια έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ενώ από τα πυρά των χρηστών δεν ξέφυγε ούτε ο νυν βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου και πάλι εξ’αφορμής παλαιότερων δηλώσεων του που αφορούν την εφεδρεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top