ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναγιώτου για ΔΙΑΖΥΓΙΟ με Ερμή, για το πρωτάθλημα, τις Ευρωπαϊκές μας ομάδες και Εθνική – «Θα έχει εκπλήξεις αρκετές…»

Παναγιώτου για ΔΙΑΖΥΓΙΟ με Ερμή, για το πρωτάθλημα, τις Ευρωπαϊκές μας ομάδες και Εθνική – «Θα έχει εκπλήξεις αρκετές…»

Ο πρώην προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το διαζύγιο με το Ερμή: «Ένας κύκλος έχει κλείσει στον Ερμή. Όταν είσαι προπονητής είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Ευχαριστώ τον Ερμή που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά αλλά είναι κεφάλαιο το οποίο έχει κλείσει οριστικά. Όταν υπάρχει πάντα ένας χωρισμός στο ποδόσφαιρο υπάρχει μια πικρία. Από κει και πέρα το τονίζω ότι έκλεισε ο κύκλος. Η ζωή συνεχίζεται. Το ποδόσφαιρο μου αρέσει, με γεμίζει και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής αυτά που δημιούργησα φαίνονται στο γήπεδο».

Για την επόμενη μέρα: «Δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξει ο νέος κύκλος, δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμένα. Θα είμαι στο περίμενε για προτάσεις. Όρεξη για δουλειά έχουμε, το άθλημα το κατέχουμε και από κει και πέρα είναι το ποιος θα μας εμπιστευτεί».

Για το νέο πρωτάθλημα: 
«Το πρωτάθλημα θα έχει εκπλήξεις αρκετές, δεν θα υπάρχουν εύκολες ομάδες. Έγιναν πολλές αλλαγές στα ρόστερ. Οι ομάδες που έχουν σταθερότητα είναι αυτές που κράτησαν τον κορμό. Είναι ένα συν αυτό. Υπάρχουν και ομάδες που αρχίζουν από το μηδέν. Θα εξαρτηθούν πολλά και από την κούραση που θα βγάλουν οι ομάδες στην Ευρώπη. Ευχή μου είναι και οι τέσσερις ομάδες μας να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται».

Για τις Κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη:
 «Η Ομόνοια πήρε άριστα στο κομμάτι Ευρώπη. Συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι. Έγιναν ελάχιστες προσθαφαιρέσεις. Έχει όλα τα φόντα από την στιγμή που χτίζει στην αμυντική γραμμή και δύσκολα δέχεται γκολ, έχει παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να δώσουν λύσει επιθετικά και να τιμωρήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Ισπανός Γκόμεθ είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής . Έχει τρομερές ικανότητες και αγωνιστικές και ηγετικές. Δίνει δυναμική με την παρουσία ντου στο κέντρο. Ο Απόλλωνας στο πρώτο Ευρωπαϊκό τεστ ήταν εντυπωσιακός. Οι νέοι ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα και θα είναι ξανά μια ομάδα επιθετικογενής. Με ξάφνιασε η πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι τώρα. Πρέπει να αλλάξει εικόνα. Η Ανόρθωση είναι η ομάδα η περσινή, οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι ζητά ο Τιμούρ και θα βάλει δύσκολα στους αντιπάλους της στην Ευρώπη».

Για την Εθνική:
 «Με 4-5 προπονήσεις δεν μπορείς να κάνεις θαύματα. Μένει να δούμε πόσο η ΚΟΠ θα στηρίξει την νέα φιλοσοφία και πόσο θα την αγκαλιάσει ο κόσμος. Θα έρθουν και άσημα αποτελέσματα και σαν λαός δεν έχουμε υπομονή. Όλοι γινόμαστε προπονητές εκ των αποτελεσμάτων. Είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα αλλά πρέπει να έρθουν και αποτελέσματα ώστε αυτόν τον ενθουσιασμό να τον μεγαλώσουν και να τους δώσει και αυτοπεποίθηση. Θέλει δουλειά για να γίνουμε ομάδα. Ο νεαρός Κυριακίδης έχει τρομερά προσόντα και πήρε το βάπτισμα του πυρός. Δεν ξέρω αν θα έχουμε υπομονή να τον στηρίξουμε. Αυτό είναι ένα παράδειγμα. Η Εθνική κάνει ένα νέο ξεκίνημα με μια φιλοσοφία συγκεκριμένη αλλά τα παιδιά πρέπει να παίζουν και στις ομάδες τους για να έχουμε και αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης: 

Πάει για πενταπλό μεταγραφικό… ΚΤΥΠΗΜΑ – Παίρνει Βαλλιάνο, Κυριακίδη, Σάντος και ακόμη δύο γνώριμους

Φανιέρος: «Δεν είναι ο Νίκος που φταίει…» – Τι είπε για περαιτέρω ενίσχυση και παίκτη που ήταν σε άλλη ομάδα Α΄ κατηγορίας

 

The post Παναγιώτου για ΔΙΑΖΥΓΙΟ με Ερμή, για το πρωτάθλημα, τις Ευρωπαϊκές μας ομάδες και Εθνική – «Θα έχει εκπλήξεις αρκετές…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top