Μεγάλος διαγωνισμός La Vache Qui Rit ‘Say Cheese’

Μεγάλος διαγωνισμός La Vache Qui Rit ‘Say Cheese’

Με αφορμή την επιστροφή των μικρών μας φίλων στα θρανία, το αγαπημένο μας, θρεπτικό τυρί La Vache Qui Rit, δίνει την ευκαιρία σε όσους γονείς τρελαίνονται να φωτογραφίζουν το παιδί τους την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό «Say Cheese», κερδίζοντας μια οικογενειακή επαγγελματική φωτογράφιση σε στούντιο.
Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο Facebook.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τα πιο κάτω βήματα ώστε να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό:
1. Να κάνουν comment τις 4 κρυμμένες λέξεις που βρίσκονται στο κρυπτόλεξο και που σχετίζονται με το La Vache Qui Rit
2. Να κάνουν Like τη σελίδα του La Vache Qui Rit (@LVQR.Cyprus)
3. Να κάνουν Like το post του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ισχύει από την Τετάρτη 2η Σεπτεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

Η κλήρωση για την επιλογή του νικητή θα γίνει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ο νικητής θα ειδοποιηθεί και με προσωπικό μήνυμα. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για Κύπρο και το δώρο δεν εξαργυρώνεται με χρήματα ή άλλο προϊόν.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο:

Facebook : https://www.facebook.com/LVQR.Cyprus

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE