Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου: “Σπουδές στη Ψυχολογία με εφαρμοσμένη γνώση αιχμής και ακαδημαϊκή αριστεία”

Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου: “Σπουδές στη Ψυχολογία με εφαρμοσμένη γνώση αιχμής και ακαδημαϊκή αριστεία”

Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου: “Σπουδές στη Ψυχολογία με εφαρμοσμένη γνώση αιχμής και ακαδημαϊκή αριστεία”

Το Πτυχίο στην Ψυχολογία όπως και όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις, υιοθετεί και ενσωματώνει το σύνολο των ποιοτικών κριτηρίων, όπως ορίζονται από το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Προσόντων (EQF), καθώς επίσης και μια σειρά από σύγχρονες καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των διαμορφωτικών δραστηριοτήτων, της συνεχούς διάδρασης φοιτητών – διδασκόντων, των ασκήσεων ρόλων και προσομοίωσης σε πραγματικά περιστατικά, τα οποία αντιμετωπίζονται τόσο στο Συμβουλευτικό Κέντρο Έρευνας και Ψυχολογικών υπηρεσιών (Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ) του Πανεπιστημίου, όσο και από τους διδάσκοντες.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο διδασκαλίας του συγκεκριμένου Προγράμματος Σπουδών έχουν ενσωματωθεί στη διδασκαλία των μαθημάτων όλες οι πολύπλευρες πτυχές, οι οποίες συνθέτουν το επάγγελμα του ψυχολόγου σήμερα. Το περιεχόμενο των μαθημάτων καλύπτει τόσο τους εφαρμοσμένους κλάδους της κλινικής, συμβουλευτικής, σχολικής, οργανωσιακής και δικανικής Ψυχολογίας, καταλήγοντας στην εφαρμογή της γνώσης αιχμής στην πρακτική άσκηση στο τελευταίο έτος, όσο και τα ερευνητικά και άκρως σημαντικά θεωρητικά υπόλοιπα πεδία του κλάδου, όπως η εξελικτική, κοινωνική, γνωστική, πειραματική Ψυχολογία και Νευροψυχολογία.


Η επιτυχής πολύχρονη λειτουργία του Προπτυχιακού Προγράμματος Ψυχολογίας προσδίδει στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και στους αποφοίτους του ένα σημαντικό πλεονέκτημα πρωτοπορίας έρευνας, εξειδίκευσης και εφαρμοσμένης γνώσης αιχμής στο ευρύ πεδίο της επιστήμης της Ψυχολογίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE