ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Κούμας για τα 4,5 εκατομμύρια: «Να σας απαντήσω για τον ‘πίππιλο’…»

ΕΝΤΟΝΟΣ ο Κούμας για τα 4,5 εκατομμύρια: «Να σας απαντήσω για τον ‘πίππιλο’…»

Η απάντηση του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα σε ερώτηση από το ThemaSports, για τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ της ΟΥΕΦΑ προς την ομοσπονδία.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για την χορηγική συνεργασία με την Μινέρβα ο πρόεδρος της ΚΟΠ απάντησε σε έντονο ύφος τονίζοντας ότι αυτά τα λεφτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον κορωνοϊό αλλά για λειτουργικά έξοδα, γήπεδα, ακαδημίες και γενικότερα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και όχι αποκλειστικά για τα σωματεία και τις επιπτώσεις του κορωνοϊού.

Όπως επισήμανε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στέλνει 1 εκατομμύριο ευρώ στην ΚΟΠ για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ και η κυπριακή ομοσπονδία όσο μπορεί θα βοηθήσει τα σωματεία. Παράλληλα την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου υπάρχει προκαθορισμένη συνάντηση με τον Υπουργό υγείας με κύρια θέματα το κόστος των τεστ και το ενδεχόμενο αύξησης του ποσοδοστού των φιλάθλων στα γήπεδα από 33% σε 50%.

Η απάντηση του:

«Για να τελειώνουμε με αυτόν τον πίππιλο. Τα 4,5 εκατομμύρια είναι βοήθεια χατ-τρικ την οποία παίρνουν όλες οι ομοσπονδίες και δεν έχει να κάνει τίποτα με τα σωματεία και την επιδημία. Έχει να κάνει με τα γήπεδα, με τα πρωταθλήματα, τα λειτουργικά έξοδα της ομοσπονδίας και η ομοσπονδία δίνει λόγο στην ΟΥΕΦΑ για το που πάνε αυτά τα λεφτά και το κάθε σεντ. Η ΦΙΦΑ στέλνει βοήθεια 1 εκατομμύριο δολάρια για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και από το κονδύλι του χατ-τρικ (των 4,5 εκατ.) θα πάρουμε ένα κομμάτι για να βοηθήσουμε τα σωματεία. Αλλά επειδή ακούω για αυτά τα 4,5 εκατ., αυτά είναι τα λεφτά που παίρνει η ΚΟΠ από την ΟΥΕΦΑ για έργα που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Όπως έχω πει πολλές φορές, και δεν είναι κάτι προσωπικό και πολύ καλά κάνετε που ρωτάτε, αυτά τα ποσά είναι πάγια ποσά που έρχονται για αναπτυξιακά έργα σε όλες τις ομοσπονδίες στην Ευρώπη. Εμείς στο μέτρο του δυνατού, ξέροντας και τα προβλήματα, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα σωματεία για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έφερε η επιδημία».

Διαβάστε: 

Όλα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση χορηγικής συνεργασίας από Κούμα, Μάζιτς και Κουτσοκούμνη (ΒΙΝΤΕΟ)

The post ΕΝΤΟΝΟΣ ο Κούμας για τα 4,5 εκατομμύρια: «Να σας απαντήσω για τον ‘πίππιλο’…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top