ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσοχή! Το «σκάνε» από τα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας χωρίς να πληρώσουν – Συνελήφθησαν δύο νεαροί τουρίστες

Προσοχή! Το «σκάνε» από τα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας χωρίς να πληρώσουν – Συνελήφθησαν δύο νεαροί τουρίστες

Δύο νεαροί, ηλικίας 23 και 27 χρόνων, εγκατέλειψαν το ξενοδοχείο στο οποίο έκαναν τις διακοπές τους στην Αγία Νάπα χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό. Ο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 42χρονο υπεύθυνο υποδοχής ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, ότι 27χρονος από τη Σουηδία, ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο από τις 22 Απριλίου 2015 με κράτηση μέχρι και την 26 του μήνα, εγκατέλειψε το ξενοδοχείο πιθανόν από τις 24 Απριλίου αφήνοντας απλήρωτο λογαριασμό διάφορων υπηρεσιών, ύψους 850 ευρώ.

Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, τοποθετήθηκε στον κατάλογο Stop List, δηλαδή των ατόμων των οποίων η έξοδος απαγορεύεται από την Κύπρο και καταζητείται.

Επίσης χθες Κυριακή, ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ, προέκυψε ότι κατά τις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή 22 – 26 Απριλίου, διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο ακόμα ένας Σουηδός ηλικίας 23 χρόνων, ο οποίος εγκατέλειψε επίσης το ξενοδοχείο χωρίς ενημέρωση. Ο 23χρονος εγκατέλειψε το ξενοδοχείο την ίδια μέρα που το εγκατέλειψε και ο 27χρονος.

Ο 23χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία σήμερα τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Λάρνακας ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στη χώρα του.

Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας, φαίνεται ότι οι δύο νεαροί κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παροχή διαφόρων υπηρεσιών από το ξενοδοχείο και στο τέλος έφυγαν και άφησαν το λογαριασμό απλήρωτο.

Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε επίσης ένταλμα σύλληψης και τα στοιχεία του τοποθετήθηκαν στο Stop List.

Σήμερα λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, ο 23χρονος παρουσιάστηκε στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας και συνελήφθη. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αγίας Νάπας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top