ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Μεσημέρι με στόχο την πρωτιά – Τι επιλέγει το τηλεοπτικό κοινό για να ενημερωθεί

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Μεσημέρι με στόχο την πρωτιά – Τι επιλέγει το τηλεοπτικό κοινό για να ενημερωθεί

Μεγάλες αλλαγές έχουν συμβεί φέτος στην μεσημβρινή ενημερωτική ζώνη των Κυπριακών σταθμών καθώς έχουν μπει νέα πρόσωπα στην μάχη, ωστόσο οι παλιοί καλά κρατούν.

Νικήτας Κυριάκου στον ΑΝΤ1, Ονούφριος Σωκράτους στο Omega, Κάτια Σάββα στον Alpha, Χρήστος Μιχάλαρος και Γεωργία Κωνσταντίνου στο Sigma και Κατερίνα Μηλίωτη με Πάρη Ποταμίτη και Ντίνο Φοινικαρίδη στο ΡΙΚ, δίνουν καθημερινά μάχη για των πρωτιά της ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «Capuccino», το ΡΙΚ και ο ΑΝΤ1 κρατούν την πρωτιά με τον Νικήτα Κυριάκου να προηγείται τις περισσότερες μέρες.

Καλή είναι η πορεία της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση», που παρουσιάζει η Κάτια Σάββα, καθώς σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ  τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλότερα από τα πρώτα ‘ραβασάκια’ του Κημήτρη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE