ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Μεσημέρι με στόχο την πρωτιά – Τι επιλέγει το τηλεοπτικό κοινό για να ενημερωθεί

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Μεσημέρι με στόχο την πρωτιά – Τι επιλέγει το τηλεοπτικό κοινό για να ενημερωθεί

Μεγάλες αλλαγές έχουν συμβεί φέτος στην μεσημβρινή ενημερωτική ζώνη των Κυπριακών σταθμών καθώς έχουν μπει νέα πρόσωπα στην μάχη, ωστόσο οι παλιοί καλά κρατούν.

Νικήτας Κυριάκου στον ΑΝΤ1, Ονούφριος Σωκράτους στο Omega, Κάτια Σάββα στον Alpha, Χρήστος Μιχάλαρος και Γεωργία Κωνσταντίνου στο Sigma και Κατερίνα Μηλίωτη με Πάρη Ποταμίτη και Ντίνο Φοινικαρίδη στο ΡΙΚ, δίνουν καθημερινά μάχη για των πρωτιά της ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «Capuccino», το ΡΙΚ και ο ΑΝΤ1 κρατούν την πρωτιά με τον Νικήτα Κυριάκου να προηγείται τις περισσότερες μέρες.

Καλή είναι η πορεία της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση», που παρουσιάζει η Κάτια Σάββα, καθώς σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ  τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλότερα από τα πρώτα ‘ραβασάκια’ του Κημήτρη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE