ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο Ido Lewinsohn της Tempo, ο νέος Master of Wine

Ο Ido Lewinsohn της Tempo, ο νέος Master of Wine

Ο επικεφαλής oινοποιός της TEMPO, o Ido Lewinsohn, φιγουράρει και επίσημα πλέον ανάμεσα στους 409 Μasters of Wine ανά το παγκόσμιο.

Απόφοιτος του πανεπιστήμιου του Μιλάνου, με σπουδές στον κλάδο της αμπελουργίας και της οινοποίησης, oλοκλήρωσε την μετεκπαίδευση του, στην περιοχή της Τοσκάνης (‘Sassicaia’) και μετέπειτα εργάστηκε ως οινοποιός στην Γαλλία, στις διάσημες οινικές περιοχές του Rhone Valley και Languedoc, καθώς επίσης στην περιοχή της Τασμανίας και την Αυστραλία.


Ως ο επικεφαλής Οινοποιός της TEMPO, συμμετέχει ενεργά στην συνεργασία της TEMPO Κύπρου και του Οινοποιείου Καμαντέρενα (ΣΟΔΑΠ), για την παραγωγή μιας σειράς μπουτίκ κρασιών, με έμφαση στις οινικές δυνατότητες των γηγενών ποικιλιών που στοχεύουν στην αναζήτηση και την αποκωδικοποίηση των «μυστικών» που μεταμορφώνουν σε μαγεία το προϊόν της τέχνης της οινοποίησης.


Το ινστιτούτο του Masters of Wine, ιδρύθηκε το 1955. Με έδρα του το Λονδίνο, έχει ως αποστολή να καλλιεργεί τη συνεργασία μεταξύ των μελών της παγκόσμιας οινικής κοινότητας και να προάγει τη μάθηση, κυρίως μέσα από τα προγράμματα σπουδών του εκπαιδευτικού οργανισμού Wine & Spirits Educational Trust (WSET). Οι Masters of Wine, έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν, με όλες τις εκφάνσεις του κρασιού, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, από την αμπελουργία και τις καλλιεργητικές μεθόδους μέχρι την οινοποίηση, από τη γευσιγνωσία μέχρι την οινοχοΐα, τη διασφάλιση ποιότητας, μάρκετινγκ, επιχειρηματικότητα, ακόμη και της δοκιμιογραφίας και της εκπαίδευσης. Στη λίστα με τους διασημότερους κατόχους του περίοπτου τίτλου είναι οι: Jancis Robinson, από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους οίνου στον κόσμο, ο κριτικός οίνου, Jasper Morris, η Serena Sutcliffe, επιμελήτρια οίνου των Sotheby’s, αλλά και σύγχρονοι influencers, όπως ο Γάλλος, Olivier Humbrecht.


Η Tempo Beverages Cyprus, μερίδιο της οποίας ανήκει στον Όμιλο Heineken, έχει πλέον εδραιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στον τομέα της, στοχεύοντας στη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες ποτών. Η εταιρεία δραστηριοποιείτε στην κυπριακή αγορά από το 2017 και είναι η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού TEMPO στο Ισραήλ. Είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας καταξιωμένων ποτών ευρείας διανομής όπως αυτά της Pernod Ricard (Absolut, Chivas Regal). Είναι επίσης αντιπρόσωπος των μπυρών του Ομίλου HEINEKEN και των τοπικών οινοποιείων Καμαντέρενα (ΣΟΔΑΠ), Άης Αμπέλης καθώς και ενός μεγάλου εύρους διεθνών κρασιών. Πρόσφατα εμπλούτισε το ήδη εντυπωσιακό και ποικιλόμορφο χαρτοφυλάκιο της με premium νερό του ομίλου San Benedetto και με τα premium mixers & soda beverages, Three Cents.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top