ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ λίγο πριν την Σλόβαν: «9η φορά… Αυτό πρέπει να το δουν κάποιοι άλλοι»!

ΠΕΤΡΙΔΗΣ λίγο πριν την Σλόβαν: «9η φορά… Αυτό πρέπει να το δουν κάποιοι άλλοι»!

O πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης έκανε δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς.

Τι είπε: 

Aρχικά: «Είναι για 9η φορά. Αυτό πρέπει να το δουν κάποιοι άλλοι. Θα πρέπει να περιοριστούν τα λάθη που έγιναν στους προηγούμενους αγώνες. Ένα πειθαρχημένο και σοβαρό ΑΠΟΕΛ δεν νομίζω να μην ανταγωνιστεί τον αντίπαλο. Ένα παιχνίδι, πάντοτε όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Να παρουσιαστούμε σωστοί και έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε των συνθηκών. Έστω και δύσκολα νομίζω θα τα καταφέρουμε. Να προκριθούμε για 9η φορά στους ομίλους της UEFA. Αγωνίζονται όλες οι ομάδες με πρωτόγνωρες συνθήκες. Η ζωή όμως συνεχίζεται, πρέπει να τις συνηθίσουμε αυτές τις συνθήκες. Πρέπει να ανταποκριθούμε.

Για τα χρήματα που θα πάρει ο ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση πρόκρισης: «Αλίμονο να μην είναι μια σημαντική οικονομική ένεση. Δεν είναι τα ίδια μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και αυτά δεν είναι λίγα. Τα λεφτά είναι καλά και αρκετά για να είμαστε αξιόπιστοι στις υποχρεώσεις μας».

Για τον Τάμαρι: «Έχει κουράσει αυτό το θέμα. Όλα είναι ανοικτά μέχρι τις 5 Οκτωβρίου για τις άλλες χώρες. Εμάς, το μυαλό μας είναι στο σημερινό παιχνίδι στο  σημερινό 90λεπτο. Αν υπάρξει κάποια πρόταση με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχει επεκταθεί με τον Τάμαρι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στο τι θα κάνουμε».

The post ΠΕΤΡΙΔΗΣ λίγο πριν την Σλόβαν: «9η φορά… Αυτό πρέπει να το δουν κάποιοι άλλοι»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top