ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο… συρτάρι ο φάκελος «Ευρώπη» για την Ομόνοια, να γιορτάσει τα 90α γενέθλια της με διπλό θέλει η ΑΕΛ

Στο… συρτάρι ο φάκελος «Ευρώπη» για την Ομόνοια, να γιορτάσει τα 90α γενέθλια της με διπλό θέλει η ΑΕΛ

Ο φάκελος “Ευρώπη” μπαίνει στο… συρτάρι τη δεδομένη στιγμή και η προσοχή όλων στην Ομόνοια στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στο Κυριακάτικο (04/10, 18:30) ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Λευκωσίας πήρε τις απαραίτητες ανάσες μετά τον επαναληπτικό για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς και προετοιμάστηκε για ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι, όμως αυτή τη φορά είναι το φαβορί για τη νίκη, όχι μόνο λόγω έδρας, αλλά και λόγω της πολύ καλής παράδοσης που έχει στα ματς με την ΑΕΛ ειδικά στο ΓΣΠ.

Το ευχάριστο για τον Χένινγκ Μπεργκ σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ όπου έκανε εκτεταμένο ροτέισιον αλλάζοντας ολόκληρη την ενδεκάδα (!), είναι ότι αυτή τη φορά θα έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στα πλάνα του, αφού δεν ακολουθεί ευρωπαϊκός αγώνας, αλλά… διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου!

Μία διακοπή που έρχεται στο κατάλληλο σημείο για να “φορτίσουν τις μπαταρίες” τους οι “πράσινοι”, προτού αρχίσει ο νέος αγωνιστικός “γολγοθάς” σε Κύπρο και Ευρώπη, λόγω της συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός πέρασε από ‘κόσκινο” τη Λεμεσιανή ομάδα προτού καταλήξει στο αγωνιστικό του πλάνο και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, οι οποίες… δεν μπορούν να προβλεφθούν!

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτή τη φορά, δεν θα αλλάξει όλη την ομάδα…

Στην αποστολή έχουμε συμπεριληγθεί 20 παίκτες, οι Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Σιβού, Κίκο, Λούφτνερ, Σενέ, Γκόμες, Μποτεάκ, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Ντούρις, Τζιωνής, Λανγκ, Κούσουλος, Μαυρίας, Παναγιώτου, Λοΐζου, Χαραλάμπους, Κακουλλής και Ασάντε.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, η ΑΕΛ θέλει τη μέρα που κλείνει 90 χρόνια ζωής (04/10/1930-04/10/2020), να χαρίσει στον κόσμο της ένα σπουδαίο διπλό, που θα δώσει μεγάλη δυναμική και ώθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας και παράλληλα, θα φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο της που ακόμα να… χωνέψει την τζάμπα ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΕΚ.

Σε αυτό το ντέρμπι, η ΑΕΛ έχει να αντιμετωπίσει και την κακή παράδοση, αφού πάντα η Ομόνοια ειδικά στην έδρα της, αποτελούσε… “κακό μπελά” για τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού, ακόμα και στα “πέτρινα” χρόνια του “τριφυλλιού”, όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ανέβασε τα… ντεσιμπέλ στις τελευταίες προπονήσεις, προκειμένου η ομάδα του να διορθώσει τις “ανορθογραφίες” του αγώνα με την ΑΕΚ σε άμυνα και επίθεση και ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στα πλάνα του, όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε θέματα τακτικής και στρατηγικής, έχοντας προηγουμένως περάσει από “ακτινογραφία” την Ομόνοια.

Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το… “μέτωπο” των τραυματιών για το ντέρμπι με την Ομόνοια, όμως θεωρείται δεδομένο ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος το “απουσιολόγιο” θα αρχίσει να αδειάζει και οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας θα είναι αυξημένες.

The post Στο… συρτάρι ο φάκελος «Ευρώπη» για την Ομόνοια, να γιορτάσει τα 90α γενέθλια της με διπλό θέλει η ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top