ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πλήρεις υποτροφίες για σπουδές ΜΒΑ στο CIIM με εφαρμογή στο Oil & Gas Management

Πλήρεις υποτροφίες για  σπουδές ΜΒΑ στο CIIM  με εφαρμογή στο  Oil & Gas Management

Ονειρεύεστε ένα δυνατό MBA? Έχετε τα ακαδημαϊκά προσόντα αλλά σας λείπουν τα λεφτά; Τώρα το όνειρό σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Μπορείτε και σεις να αποκτήσετε το διεθνώς αναγνωρισμένο MBA του CIIM, του κορυφαίου Business School στην Κύπρο.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια από τις πλήρεις υποτροφίες (100% των διδάκτρων και των τελών εγγραφής) συν ένα επίδομα διαβίωσης (5.000 ευρώ ετησίως), που προσφέρονται από το Υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου αφού έχετε πρώτα εξασφαλίσει εισδοχή στο MBA του CIIM και επιλέξετε το Θεματική Ενότητα (Track) "Oil& Gas Management".


Αυτές οι ανταγωνιστικές κυβερνητικές υποτροφίες έχουν σχεδιαστεί για υποψηφίους που είναι ακαδημαϊκά ισχυροί αλλά αδυνατούν οικονομικά να πληρώσουν τις σπουδές τους. Η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι η 16η Οκτωβρίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Announcement του Υπουργείου Ενέργειας.


Μπορείτε να συμπληρώσετε τη διαδικασία σε 3 εύκολα βήματα:

Βήμα πρώτο: Υποβάλλετε αίτηση για εισδοχή στο ΜΒΑ του CIIM μέσω της ιστοσελίδας μας www.ciim.ac.cy, είτε επικοινωνώντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή μέσω τηλεφώνου 77772446, είτε ακόμα υποβάλλοντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται εδώ.

Βήμα δεύτερο: Αφού εξασφαλίσετε εισδοχή και εγγραφείτε στο Πρόγραμμα, κατεβάζετε και συμπληρώνετε το έντυπο αίτησης υποτροφιών, Application , που έχει αναρτηθεί την ιστοσελίδα του Υπουργείου, δηλώνοντας ότι έχετε επιλέξει τη Θεματική Ενότητα “ Oil & Gas Management”.


Βήμα τρίτο: Πριν την 16η Οκτωβρίου, αποστέλλετε την αίτηση σας, με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και πιστοποιητικά, στο Γενικό Διευθυντή Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Ανδρέα Αραούζου 6 1421, Λευκωσία με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ». Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα μέσα Νοεμβρίου.


Το CIIM MBA είναι μοναδικό, καινοτόμο και παγκόσμιας κλάσης μεταπτυχιακό με έμφαση στην ποιότητα και τη δημιουργικότητα. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας και σχεδόν 2,000 αποφοίτους, το CIIM MBA αναπτύσσει διευθυντές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Είναι ένα σύνολο εμπειριών και συνδέσεων που αλλάζουν τη ζωή και δημιουργούν ευκαιρίες.


Η φιλοδοξία μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τις προοπτικές απασχόλησης και ανέλιξης των σπουδαστών μας και γι’ αυτό ενισχύουμε τις δεξιότητες που αποκομίζουν από το ΜΒΑ με διάφορες εφαρμογές. Για πρώτη φορά φέτος προφέρουμε τη Θεματική Ενότητα/Εφαρμογή «Oil & Gas Management», ένα νέο τομέα με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και εργοδότησης στον τόπο μας και στην ευρύτερη περιοχή.


Το MBΑ του CIIM είναι πιστοποιημένο από τον Φορέα Αξιολόγησης & Πιστοποίησης (ΔΙΠΑΕ) και αναγνωρισμένο τόσο από το KYSATS όσο και διεθνώς από το EFMD/EPAS στις Βρυξέλλες. Το MBA με Θεματική Ενότητα (Track) "Oil& Gas Management" διαρκεί 2 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση https://www.ciim.ac.cy/mba/programme-details / 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top