Ο κρατικός προϋπολογισμός 2021 συζητείται στο Υπουργικό

Ο κρατικός προϋπολογισμός 2021 συζητείται στο Υπουργικό

Ο κρατικός προϋπολογισμός είναι μεταξύ των θεμάτων που συζητούνται σήμερα στο Υπουργικό, το οποίο συνεδριάζει από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης 07/10,υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ημερήσια διάταξη του Υπουργικού είναι ογκώδης, αφού η σημερινή συνεδρία είναι η πρώτη που πραγματοποιείται από τα μέσα Σεπτεμβρίου λόγω, μεταξύ άλλων και των υποχρεώσεων του Προέδρου Αναστασιάδη στο εξωτερικό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.