ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωϊνός Τάκης… Για τη νέα ΓΚΕΛΑ και τον Ουζουνίδη

Πρωϊνός Τάκης…  Για τη νέα ΓΚΕΛΑ και τον Ουζουνίδη

Ο Τάκης Αντωνίου έκανε δηλώσεις σε εκπομπή του Super Sport Fm, για τη χθεσινή γκέλα του ΑΠΟΕΛ με την Πάφο και το θέμα που αφορά στο μέλλον του Ουζουνίδη:

Σχολίασε χαρακτηριστικά, για το αν δεν σηκώνει άλλο το κλίμα τον Ελλαδίτη τεχνικό.

«Αυτό θα το αξιολογήσουν οι άνθρωποι της ομάδας. Οι εικόνες και διαπιστώσεις είναι εκεί. Αν πρέπει να φύγει ένας προπονητής, δεν πρέπει να αποτελεί αναστολή το ότι έφυγαν στο παρελθόν προπονητές που δεν έπρεπε να φύγουν. Υπήρχαν τέτοιοι προπονητές που δεν έπρεπε να φύγουν αλλά μας δικαίωνε το αποτέλεσμα και μας κάλυπτε το πράγμα».

Ρωτήθηκε για το ποιοι έχουν ευθύνες, για την τραγική εικόνα της ομάδας: 

«Για εμένα η περίπτωση του Ανουάρ χθες είναι η εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Βλέπουμε έναν παίκτη που έχει την καλύτερη διάθεση και στο τέλος έφυγε σαν ένας πολεμιστής από το πεδίο της μάχης, τραυματισμένος, ηττημένος και πανικοβλημένος. Τα έδινε όλα στο γήπεδο αλλά σε μια ομάδα που δεν λειτουργούσε σωστά έτρωγε τα μούτρα του.

Τον χτύπησαν παντού και στο κεφάλι και στον μηρό και στα πόδια και ηττήθηκε κιόλας. Η εικόνα του Ανουάρ είναι η εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Η έχεις μια ομάδα που έχει πλάνο, υπομονή, που οι παίκτες δεν κάνουν περιττές κινήσεις ή έχεις μια ομάδα που δεν λειτουργεί σωστά και έχει παίκτες που προσπαθούν αλλά στο τέλος παθαίνουν ότι έπαθε χθες ο Ανουάρ. Λυπούμε που θα το αντιπαραβάλω με την Ομόνοια αλλά πρέπει να δεχθούμε κάποια πράγματα…

Βλέπεις παίκτες όπως ο Γκόμεθ που τρέχει ελάχιστά και υποστηρίζεται από άλλους και δεν κινδυνεύει να τραυματιστεί και να σπάσει το κεφάλι του. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που πελαγοδρομεί, προσπαθεί αλλά δεν μπορεί, δεν ξέρει πως. Λυπούμε που μιλώ έτσι αλλά θέλω να λέω τις αλήθειες. Είμαι ο πρώτος που στεναχωριέται με αυτή την εικόνα, είμαι στα αποδυτήρια αυτής της ομάδας από 8 χρόνων».

Για τις αποφάσεις που θα πρέπει να λάβει η διοίκηση, με σκοπό την αλλαγή της κατάστασης.

«Είναι δύσκολο να πω ποια είναι η λύση αλλά είναι εύκολο να μεταφέρω τις διαπιστώσεις μου. Με βάση αυτά που έχω πει και συμφωνεί μαζί μου και όλος ο κόσμος. Δεν ικανοποιεί κανέναν η ομάδα, δεν ικανοποιεί ο τρόπος που διαχειρίζεται ο προπονητής κάποιους παίκτες και αν συνεχίσει έτσι το ΑΠΟΕΛ όχι μόνο δεν θα διεκδικήσει πρωτάθλημα, αλλά δεν θα βγει ούτε στην Ευρώπη».

The post Πρωϊνός Τάκης… Για τη νέα ΓΚΕΛΑ και τον Ουζουνίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top