ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: H στιγμή που έκανε τους ασθενείς με κορωνοϊό να χαμογελάσουν και να βγουν στα μπαλκόνια του EDEN RESORT – ΒΙΝΤΕΟ

ΛΑΡΝΑΚΑ:  H στιγμή που έκανε τους ασθενείς με κορωνοϊό να χαμογελάσουν και να βγουν στα μπαλκόνια του EDEN RESORT – ΒΙΝΤΕΟ

Μια όμορφη έκπληξη περίμενε τους ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο κέντρο αποκατάστασης EDEN RESORT (Eden Resort Wellness Rehabilitation Center) στην Τερσεφάνου.

Νοσηλεύτρια που βρίσκεται στο χώρο για την επιτήρηση και εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει δύο καλούς της φίλους σε μια προσπάθεια να  αναπτερώσει το ηθικό των ασθενών, χαρίζοντας τους κάποιες όμορφες στιγμές «έστησε» μια μικρή συναυλία.

Με «όπλα» τους το χαμόγελο, μια κιθάρα και δύο όμορφες φωνές, «ανάγκασαν» τους συνανθρώπους μας που διαμένουν στο κέντρο αποκατάστασης να βγουν στα μπαλκόνια και να απολαύσουν αγαπημένα τραγούδια, ενώ όπως πληροφορούμαστε κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των ασθενών.

Ήταν μια όμορφη πρωτοβουλία που ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μακριά από τις οικογένειές τους, διαμένουν στο EDEN RESORT μέχρι την αρνητικοποίησή τους από τον Covid-19.

Στην ερμηνεια ήταν η γνωστή τραγουδίστρια Ιωάννα Πολυβίου, καθώς και η νοσηλεύρια Αγγέλα Ττοουλα ενώ στην κιθάρα ο Αντρέας Πετρίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top