ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δώσμου 15 ευρω για να μην σε γράψω» είπε αστυνομικός σε πολίτη

«Δώσμου 15 ευρω για να μην σε γράψω» είπε αστυνομικός σε πολίτη

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε πολίτης στο Tothemaonline. Αστυνομικός όταν την σταμάτησε για ταχύτητα που ξεπερνούσε το επιτρεπτό όριο την «εκβίασε» να του δώσει 15 ευρώ για να μην της κόψει πρόστιμο.

Όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, η οποία ζει στο Λιοπέτρι, στις 25 Ιανουαρίου το μεσημέρι, ενώ οδηγούσε για να πάει σε μάθημα βυζαντινής μουσικής στην Αγία Νάπα, αστυνομικός που διενεργούσε έλεγχο για ταχύτητα σε κάποιο σημείο την σταμάτησε, αφού το ραντάρ έδειξε ότι υπέρβαινε το επιτρεπτό όριο στο συγκεκριμένο δρόμο.

«Πήγαινα με 65 χιλιόμετρα αντί 50 χιλιόμετρα», είπε η παραπονούμενη. Μας ανέφερε επίσης ότι παρακάλεσε τον αστυνομικό να μην κόψει το εξώδικο, λέγοντας του ότι δεν έχει χρήματα για να πληρώσει, αφού το εισόδημα της είναι μόνο τα 300 ευρώ που παίρνει κάθε μήνα από την κυβέρνηση.

Τότε αυτός της είπε, «δώσμου 15 ευρώ για να μην σε γράψω και να γλιτώσεις τα 45 ευρώ». Η γυναίκα σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της, του είπε ότι δεν κρατάει λεφτά πάνω της και αν ήθελε να του δώσει το δακτυλίδι της ενέχυρο και την επόμενη μέρα να περνούσε από τον αστυνομικό σταθμό για να του δώσει τα χρήματα.

Ο αστυνομικός αρνήθηκε την «πρόταση» της και τελικά της έκοψε το πρόστιμο.  Όταν της το έδωσε όμως αυτή το έσκισε πριν το διαβάσει. Ισχυρίζεται ότι «δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό το χαρτί και περίμενα να μου στείλουν στο σπίτι το πρόστιμο», .  Αντ' αυτού πέρασε ο καιρός και της ήρθε κλήση για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Το επαρχιακό δικαστήριο Αμμοχώστου της επέβαλε πρόστιμο 180 ευρώ, για καθυστέρηση εξόφλησης εξωδίκου για τροχαία παράβαση. Η γυναίκα δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει και έτσι αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί μας να δημοσιευτεί η περιπέτεια της. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top