ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν ΑΝΤΕΧAN θα ήταν άλλη η συζήτηση – Το ΠΙΚΡΟ φινάλε επισκίασε την ΚΑΛΗ εμφάνιση

Αν ΑΝΤΕΧAN θα ήταν άλλη η συζήτηση – Το ΠΙΚΡΟ φινάλε επισκίασε την ΚΑΛΗ εμφάνιση

Όσοι δεν είδαν το ματς της Ομόνοιας με την Αϊντχόφεν, ίσως να απόρησαν διαβάζοντας τις δηλώσεις του Μπεργκ, που ανέφερε ότι ήταν η καλύτερη τους ευρωπαϊκή εμφάνιση. 

Σωστά τα ανέλυσε ο Νορβηγός τεχνικός, αφού όντως στο πρώτο ημίχρονο λες και δεν βλέπαμε την Ομόνοια των προηγούμενων (φετινών) ευρωπαϊκών της συναντήσεων.

Ήταν μεν προσεκτικοί στην άμυνα, ξέροντας πόσο ποιοτικούς παίχτες είχαν οι αντίπαλοι από τη μέση και μπροστά, αλλά είχαν επιθετική φιλοσοφία. Δεν τους ένοιαζε μόνο να κρατήσουν το μηδέν.

Ήρθε το σπάνιο γκολ του Γκόμεθ κι άρχισαν να το πιστεύουν παραπάνω. Στη φάση της ισοφάρισης των Ολλανδών, τους “έκρυψαν” τη μπάλα, αργά ή γρήγορα θα έκαναν τέτοια στο γήπεδο οι αντίπαλοι.

Αναλύσαμε νωρίτερα και πόσο λείπει από το ρόστερ του τριφυλλιού, ένας επιθετικός με κρύο αίμα.

Δυστυχώς για την Ομόνοια, ούτε ο Κακουλλής, από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό, δεν βρήκε ακόμα τα πατήματα του. Δεν είναι μόνο θέμα απειρίας, ότι δεν είναι… περσινός Κακουλλής.

Το πικρό φινάλε ήταν φυσιολογικό να επισκιάσει το ότι η Ομόνοια για μεγάλο χρονικό διάστημα (μέχρι το 80′ όπως είπε κι ο Λούφτνερ) έπαιξε στα ίσα τους Ολλανδούς.

Αυτού του επιπέδου αγώνες, αποτελούν χρήσιμα μαθήματα και εμπειρίες, ιδιαίτερα για τα νεαρά παιδιά του τριφυλλιού.

Στη συνέχεια της διαδρομής του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Ληγκ, οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να μαζέψουν όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούν. Δεν μπορούν να μιλάνε για πρόκριση φυσικά. Αν χθες “έσωζαν” τον βαθμό, θα το έλεγαν (ίσως) χαμηλόφωνα ότι μπορούσαν για την έκπληξη…

Βλέπετε ότι η Γρανάδα που έκανε διπλό πριν μια εβδομάδα στην Ολλανδία, χτες με τον ΠΑΟΚ κινδύνεψε σοβαρά να μην πάρει τίποτε…

Οι Ισπανική ομάδα είναι ο επόμενος αντίπαλος της Ομόνοιας. Την προσεχή Πέμπτη (5/11) στο ΓΣΠ η αναμέτρηση.

The post Αν ΑΝΤΕΧAN θα ήταν άλλη η συζήτηση – Το ΠΙΚΡΟ φινάλε επισκίασε την ΚΑΛΗ εμφάνιση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top