ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανός λοιμωξιολόγος την… ΕΙΠΕ στον Κριστιάνο: «Έχει γίνει και ειδικός στην πανδημία»

Ισπανός λοιμωξιολόγος την… ΕΙΠΕ στον Κριστιάνο: «Έχει γίνει και ειδικός στην πανδημία»

Ο συντονιστής λοιμωξιολόγος στη μάχη κατά του Covid-19 στην Ισπανία, Φερνάντο Σιμόν θέλησε να βάλει στη θέση του τον «απερίσκεπτο» Κριστιάνο, ο οποίος έκανε αρνητικές δηλώσεις για τα τεστ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έβαλε με το… σύστημα, κατηγορώντας τις υγειονομικές αρχές όταν διαγνώστηκε εκ νέου θετικός και δεν του επετράπη να αγωνιστεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα την περασμένη Τετάρτη. «Είμαι καλά και υγιής. Το τεστ για τον κορονοϊό είναι σκ@τ@», έγραψε τότε και αμέσως του επιτέθηκε τόσο ένας διάσημος Ιταλός λοιμωξιολόγος, όσο και ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας. Τώρα σειρά πήρε ο αντίστοιχος… Σωτήρης Τσιόδρας της Ισπανίας.

Ο Φερνάντο Σιμόν είναι ο Νο1 λοιμωξιολόγος στη χώρα της Ιβηρικής και τοποθετήθηκε με τη σειρά του ενάντια στη συμπεριφορά του Κριστιάνο, λέγοντας σχετικά: «Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Ρονάλντο έχει γίνει και ειδικός στην πανδημία. Σίγουρα όμως έχει πολλά ακόμα να μάθει, ώστε να μιλάει τόσο απερίσκεπτα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που επηρεάζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλον τον κόσμο».

gazzetta.gr

The post Ισπανός λοιμωξιολόγος την… ΕΙΠΕ στον Κριστιάνο: «Έχει γίνει και ειδικός στην πανδημία» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αναθεώρησε την προοπτική της κυπριακής Οικονομίας από σταθερή σε θετική, ο Οίκος Πιστοληπτικής Αξιολόγησης Moody’s, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας στις δύο βαθμίδες πάνω από την επενδυτική βαθμίδα, στο ‘Baa2’ δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top