ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη κτηνωδία στις ΗΠΑ! Έβαλε βρέφος κάτω από καυτό νερό και ξεφλούδιζε το δέρμα του!

Απίστευτη κτηνωδία στις ΗΠΑ! Έβαλε βρέφος κάτω από καυτό νερό και ξεφλούδιζε το δέρμα του!

Μια νοσοκόμα από το Κουίνς συνελήφθη την Τετάρτη, την ώρα που ήταν έτοιμη να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο και να αφήσει το φρικτό της έγκλημα πίσω της.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, η απίστευτη νοσοκόμα έκανε μπάνιο ένα κοριτσάκι 22 μηνών. Όμως το νερό ήταν τόσο καυτό, που το δερματάκι της ξεφλούδιζε, κι έτσι το μωρό δεν άντεξε.

Ήταν η δεύτερη μέρα που η 54χρονη Ολουγεμίσι Αντεμπάγιο, είχε αναλάβει τη φροντίδα της μικρής Ναόμι Μοντεσίρε, στο σπίτι της οικογένειας. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα μετά από μόλις 25 εβδομάδες και του έγινε τραχειοτομή, με αποτέλεσμα να αναπνέει με ειδικό σωληνάκι.

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της μικρής Ναόμι, παρά το γεγονός πως πέρασε τον πρώτο χρόνο της ζωής της στο νοσοκομείο, χρειαζόταν ακόμα το σωληνάκι για να τρέφεται.

Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, η Αντεμπάγιο αποπειράθηκε να κάνει μπάνιο τη μικρή, ενώ η γιαγιά της βρισκόταν σε κοντινή βιβλιοθήκη, όταν έλαβε το τραγικό τηλεφώνημα της νοσοκόμας. «Το νερό ήταν τόσο καυτό που της κοβόταν η ανάσα και δεν μπορούσε να φωνάξει» είπε η γιαγιά.

«Όταν έφτασα σπίτι, η γυναίκα έτρεχε γύρω γύρω μαζεύοντας κομμάτια δέρματος. Ήταν στο πάτωμα, στην μπανιέρα» είπε. Το μωρό διεκομίσθη στο νοσοκομείο με εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού σε πάνω από το 50% του σώματός του.

Το άτυχο κοριτσάκι πέθανε τη Δευτέρα. Η Αντεμπάγιο, συνελήφθη την Τετάρτη, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Νιγηρία και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η νοσοκόμα ισχυρίζεται πως δοκίμασε πρώτα το νερό με το χέρι της και πως πρόκειται για ατύχημα, ενώ ο πατέρας του μωρού λέει πως ψεύδεται και γι' αυτό το λόγο επιχείρησε να φύγει από τη χώρα.

Την ίδια ώρα, η φρικιαστική ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το μωρό καλύφθηκε τουλάχιστον μέχρι τη μεσούλα του, από νερό 55 βαθμών Κελσίου για περίπου μισό λεπτό!

Οι αρχές πιστεύουν πως η ανθροποκτονία έγινε από πρόθεση, όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να έχουν κάποια ιδέα όσο αφορά στο κίνητρο της Αντεμπάγιο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top