ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το #SupportCY στηρίζει και πάλι την Υπηρεσία Ασθενοφόρων – ΟΚΥΠΥ

Το #SupportCY στηρίζει και πάλι την Υπηρεσία Ασθενοφόρων – ΟΚΥΠΥ

Η Τράπεζα Κύπρου και η Unicars παραχωρούν τέσσερα οχήματα για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας

Το #SupportCY βρίσκεται ξανά δίπλα στους συνανθρώπους μας, στηρίζοντας έμπρακτα την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας – ΟΚΥΠΥ, στο δύσκολο έργο τους κατά του Covid-19. Αυτή τη φορά με την παράδοση τεσσάρων οχημάτων, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του στόλου της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για αντιμετώπιση του αυξημένου αριθμού περιστατικών. Τα οχήματα έχουν παραχωρηθεί από την Unicars, μέλος του #SupportCY, με την οικονομική υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και διαθέτουν εξοπλισμό GPS, μια προσφορά της εταιρείας Frotcom, επίσης μέλος του Δικτύου, ενώ ο συντονισμός της προσφοράς έγινε από τον Οργανισμό Reaction.

Η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Ριάνα Κωνσταντίνου, παραλαμβάνοντας τα οχήματα, τόνισε την σημαντική στήριξη του #SupportCY στην Υπηρεσία και τον ΟΚΥΠΥ, από το ξεκίνημα της διαχείρισης της πανδημίας στη χώρα μας μέχρι σήμερα, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για την δράση του. Ανάφερε ακόμα πως «μέσα από την πράξη αυτή, αποδεικνύεται η αξία της προσφοράς της κοινωνίας στις υπηρεσίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και έχουν πραγματικά την ανάγκη υποστήριξης των πολιτών».

Η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου Έλλη Ιωαννίδου, σε δηλώσεις της ανέφερε πως «το #SupportCY ανταποκρίθηκε άμεσα για ακόμη μια φορά και απέδειξε ότι μέσα από κοινή προσπάθεια και συνεργασία, επιχειρήσεις και οργανώσεις μπορούν να συμβάλουν θετικά στην αντιμετώπιση μικρών ή μεγάλων προβλημάτων». Ευχαρίστησε τις εταιρείες Unicars και Frotcom για την δική τους προσφορά και τον Οργανισμό Reaction για την γενικότερη οργανωτική στήριξη. Ευχήθηκε ακόμη καλή δύναμη και κουράγιο στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, που έχουν αναλάβει το τεράστιο έργο κατά της πανδημίας. Η κα Ιωαννίδου επιβεβαίωσε τέλος, την πρόθεση του #SupportCY για συνεχή στήριξή τους, με κάθε δυνατό τρόπο.

Η CEO της UNICARS Χριστιάνα Διογένους, δήλωσε τα εξής: «Στην Unicars, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εκπονήσαμε από την αρχή του έτους και ενισχύθηκε μετά από την εμφάνιση του κορωνοϊού. Ύστερα από σχετικό αίτημα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων ανταποκριθήκαμε και πάλι άμεσα για την ενίσχυση του διαθέσιμου στόλου τους, αυτή τη φορά με τέσσερα αυτοκίνητα Skoda Fabia, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση της υπηρεσίας σε περιστατικά που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Παραμένοντας πάντοτε πιστοί στις αρχές και τις αξίες που μας έχουν καθιερώσει ως Unicars όλα αυτά τα χρόνια, διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Κυπριακή κοινωνία, ιδιαίτερα τις στιγμές που το χρειάζεται περισσότερο».

O Chief Operations Officer της Frotcom Κωσταντίνος Χριστοδουλίδης, υπογράμμισε ότι η Frotcom Cyprus ως η πρωτοπόρα εταιρεία στον χώρο της Τηλεματικής, είναι περήφανη που μπορεί να προσφέρει στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, επιφέροντας πραγματική ευκολία και ταχύτητα ανταπόκρισης. «Γνωρίζοντας την θετική επίδραση που έχει στην ευρύτερη κοινωνία το έργο του Reaction και του #SupportCY, θεωρούμε καθήκον μας, να συμβάλουμε καταληκτικά στην αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας. Ο εξοπλισμός συστημάτων GPS από την Frotcom Cyprus στα 4 οχήματα που παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων, διευκολύνει την Υπηρεσία μέσω ιχνηλάτισης των διαδρομών και στοχεύει στη μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πολιτών από τους νοσηλευτές».

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top