ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ζητά τεστ PCR στους εργαζόμενους που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις και στην Πόλη Χρυσοχούς ο Δήμαρχος

Ζητά τεστ PCR στους εργαζόμενους που εμπίπτουν στις εξαιρέσεις και στην Πόλη Χρυσοχούς ο Δήμαρχος

Τη διεξαγωγή εργαστηριακών μοριακών εξετάσεων ( PCR) για τους εργαζόμενους, που εμπίπτουν στις κατηγορίες των εξαιρέσεων για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου και στην Πόλη Χρυσοχούς και όχι μόνο σε εργαστήριο στην  Γεροσκήπου, ζητά ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή.


Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς ανέφερε πως είναι κάπως δύσκολο, οι δημότες της Πόλης Χρυσοχούς, που διακινούνται εκτός Επαρχίας να μεταβαίνουν στη Γεροσκήπου για δειγματοληπτικό έλεγχο, προσθέτοντας πως και το επταήμερο για το τεστ COVID- 19, που ζητείται είναι υπερβολικό.

Επιπρόσθετα, ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως οι κάτοικοι του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς πειθαρχούν και τηρούν τα μέτρα, σημειώνοντας πως οι κάτοικοι του διαμερίσματος του, είναι λίγοι και η περιοχή χαρακτηρίζεται αραιοκατοικημένη χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.  

Είπε ακόμη, πως οι ξένοι τουρίστες, που έχουν παραμείνει στην  Πόλη Χρυσοχούς είναι ελάχιστοι, οπότε εκτίμησε τα αυστηρότερα  μέτρα που λήφθηκαν για την περιοχή τους, ίσως και να είναι αχρείαστα. 

Επεσήμανε, πως το πρόβλημα με τα αυξημένα κρούσματα, που είχαν παρατηρηθεί στην Πόλη Χρυσοχούς έχει ξεπεραστεί κατά συνέπεια πρόσθεσε δεν θα έπρεπε να ληφθούν τόσο αυστηρά μέτρα για την ευρύτερη περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Ερωτηθείς σχετικά ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς ανέφερε πως κάποια κέντρα αναψυχής, που έχουν παραμείνει στην Π. Χρυσοχούς ανοικτά συγκέντρωναν ελάχιστο κόσμο οπότε και η αναστολή της λειτουργίας τους είναι υπερβολική, συμπλήρωσε. 

Όπως εξήγησε, τότε που είχαν εντοπιστεί τα κρούσματα στην Πόλη Χρυσοχούς, είχαν ζητήσει το κλείσιμο των εκπαιδευτηρίων, ωστόσο τώρα, όπως είπε, έχει ξεπεραστεί η κατάσταση και μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων η περιοχή του χαρακτηρίζεται καθαρή.

Ο κ. Παπαχριστοφή ανέφερε πως ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να τηρεί τα μέτρα, αφού ο ιός, όπως εξήγησε, παραμονεύει, σημειώνοντας πως τα μέτρα θα πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια για να μην ξαναπαρατηρηθεί πρόβλημα στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς, αλλά και στην Κύπρο ευρύτερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top