Ξέσπασε με ΝΤΟΡΤΙΑ η Σεβίλλη και έκανε βαθμολογικό άλμα

Ξέσπασε με ΝΤΟΡΤΙΑ η Σεβίλλη και έκανε βαθμολογικό άλμα

Η Θέλτα προηγήθηκε στην Ανδαλουσία με 1-2, όμως η Σεβίλλη με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε το παιχνίδι (4-2) και έκανε βαθμολογικό άλμα.

Στις πρώτες 7 αγωνιστικές είχε σκοράρει μόλις 7 γκολ, το πρόβλημα δυστοκίας (ειδικά απέναντι στις κλειστές άμυνες) είχε φέρει αρκετές γκέλες στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια.

Με νέο προπονητή στο τιμόνι της, η Θέλτα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μία ακόμα έκπληξη στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», όμως η ομάδα της Ανδαλουσίας ξεμπούκωσε στο τέλος σε μία μεγάλη νίκη που ήρθε με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά με τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ με τον Κουντέ (5’), όμως η Θέλτα ήταν πολύ αποτελεσματική στο πρώτο μέρος και με δύο γκολ από Ιάγκο Άσπας (10’) και Νολίτο (36’) γύρισε προς στιγμή το ματς.

Η κομβική στιγμή του ματς ήταν η ισοφάριση με τον Εν-Νεσίρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με την Σεβίλλη να πιέζει πολύ στην επανάληψη και να βρίσκει τον τρόπο να πάρει την νίκη.

Δύο τέρματα από Εσκουδέρο (85’) και Ελ Χαντάντι (87’) έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-2, με την Σεβίλλη να μειώνει στον πόντο την απόσταση από την πρώτη εξάδα.

Πηγή: sdna.gr

The post Ξέσπασε με ΝΤΟΡΤΙΑ η Σεβίλλη και έκανε βαθμολογικό άλμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE