ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κουκουλοφόροι οπαδοί έκαναν λίμπα το fun club του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και το ΣΥΦΙ του ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα

Κουκουλοφόροι οπαδοί έκαναν λίμπα το fun club του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία και το ΣΥΦΙ του ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα

Ζημιές στο Σωματείο του Σωματείου ΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα προκάλεσαν χθες βράδυ, δέκα περίπου κουκουλοφόροι, οπαδοί της Ανόρθωσης. Ενώ λίγο μετά τα μεσάνυκτα λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε υποστατικό (fun club) του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας και μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβησαν τη φωτιά πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν η φωτιά τέθηκε κακόβουλα σε παράθυρο με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Επίσης εντοπίστηκε ένα σπασμένο παράθυρο, το σπάσιμο του οποίου προήλθε από πέτρα που εντοπίστηκε εντός του υποστατικού.

Στη σκηνή κλήθηκε ο υπεύθυνος του υποστατικού ο οποίος ανάφερε ότι, το εν λόγω υποστατικό δεν λειτουργεί αφού είναι υπό κατασκευή.

Εξάλλου, γύρω στις 8 χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από το οίκημα του συνδέσμου φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα υπήρχαν γύρω στα δέκα πρόσωπα τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία έφεραν κουκούλες, έριξαν πέτρα προς το οίκημα με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί μια τζαμαρία. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία τα άγνωστα πρόσωπα φέρονται να έγραψαν με σπρέι διάφορα συνθήματα στην περίφραξη του οικήματος. Μόλις τα εν λόγω άτομα αντιλήφθηκαν την παρουσία φιλάθλων εντός του οικήματος, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα συνθήματα είχαν σβηστεί πριν την άφιξη της Αστυνομίας από τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ ενώ ο διαχειριστής του οικήματος ανάφερε ότι η ζημιά ήταν ελάχιστης αξίας.

Νωρίτερα 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19.55 χθες το βράδυ  λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από το Σωματείο του ΣΥΦΙ του ΑΠΟΕΛ παρά το κυκλικό κόμβο του λιμανιού στη Λάρνακα, υπήρχαν γύρω στα δέκα άτομα οπαδοί της Ανόρθωσης, οι οποίοι προκαλούσαν ζημιές στο Σωματείο.

Μέλη της Αστυνομίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν εντός του Σωματείου δέκα άτομα οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Ο διαχειριστής του Σωματείου ανέφερε στην Αστυνομία ότι δέκα λεπτά προηγουμένως είχαν μεταβεί έξω από το Σωματείο δέκα περίπου άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες και έριξαν μια πέτρα προς την είσοδο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να σπάσει μια τζαμαρία αξίας 100 περίπου ευρώ.

Επίσης καταγγέλθηκε ότι τα δέκα άτομα έγραψαν με σπρέι διάφορα συνθήματα πάνω στην περίφραξη του Σωματείου.  Ωστόσο όταν οι οπαδοί της Ανόρθωσης αντιλήφθηκαν την παρουσία εντός του Σωματείου των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, εγκατέλειψαν τη σκηνή τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Μείωση ποινής σε καταδικασθέντα για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης κατά ανήλικης - Ποιος ο λόγος

Στο κελί 16χρονος - Σκόρπισε τον τρόμο σε δομή ανηλίκων κρατώντας «πιστόλι»

Λιμάνι Λάρνακας: Ζητά ενημέρωση από Υπ. Μεταφορών η Επ. Ανάπτυξης – Δεν παρέλαβε τις άδειες για έργα η εταιρεία Kition

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες



Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Στην Αρχιεπισκοπή, συνοδευόμενος με από τους δικηγόρους του, έφτασε ο εν αργία Αρχιμανδρίτης, Πορφύριος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής, για το σκάνδαλο της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top