ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένα αυτοκίνητο που τα είχε όλα και ένας οδηγός ο οποίος κυκλοφορούσε με μαχαίρι

Ένα αυτοκίνητο που τα είχε όλα και ένας οδηγός ο οποίος κυκλοφορούσε με μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 31χρονος από τη Λεμεσό για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με υποθέσεις μαχαιροφορίας, κατοχή οργάνου εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, παράνομη κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 3.30 το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας σταμάτησαν στη Λάρνακα αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος από τη Λεμεσό, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του οι Αστυνομικοί εντόπισαν διάφορα απαγορευμένα αντικείμενα δηλαδή ένα μαύρο πτυσσόμενο μαχαίρι το οποίο καταλήγει σε λεπίδα με μυτερή άκρη μήκους 7μιση εκατοστών περίπου και ένα φανάρι το οποίο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Επίσης στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν ένα καλαμάκι με σκόνη crystal ice, ένα σακουλάκι με ίχνη σκόνης crystal ice, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές εκ των οποίων οι δύο δεν ήταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και αριθμό κινητών τηλεφώνων τα πλείστα εκ των οποίων ήταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση. 

Ανακρινόμενος ο 31χρονος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς για την κατοχή των αντικειμένων, χωρίς ωστόσο να δίνει ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώνονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top