Ένα αυτοκίνητο που τα είχε όλα και ένας οδηγός ο οποίος κυκλοφορούσε με μαχαίρι

Ένα αυτοκίνητο που τα είχε όλα και ένας οδηγός ο οποίος κυκλοφορούσε με μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 31χρονος από τη Λεμεσό για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με υποθέσεις μαχαιροφορίας, κατοχή οργάνου εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, παράνομη κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 3.30 το απόγευμα μέλη της Αστυνομίας σταμάτησαν στη Λάρνακα αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος από τη Λεμεσό, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του οι Αστυνομικοί εντόπισαν διάφορα απαγορευμένα αντικείμενα δηλαδή ένα μαύρο πτυσσόμενο μαχαίρι το οποίο καταλήγει σε λεπίδα με μυτερή άκρη μήκους 7μιση εκατοστών περίπου και ένα φανάρι το οποίο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Επίσης στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν ένα καλαμάκι με σκόνη crystal ice, ένα σακουλάκι με ίχνη σκόνης crystal ice, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές εκ των οποίων οι δύο δεν ήταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και αριθμό κινητών τηλεφώνων τα πλείστα εκ των οποίων ήταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση. 

Ανακρινόμενος ο 31χρονος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς για την κατοχή των αντικειμένων, χωρίς ωστόσο να δίνει ικανοποιητικές εξηγήσεις. Ο άνδρας συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE