Επίθεση αυτοκτονίας στη Βαγδάτη - Άγνωστο αν υπάρχουν θύματα

Επίθεση αυτοκτονίας στη Βαγδάτη - Άγνωστο αν υπάρχουν θύματα

Κοντά σε περιοχή που βρίσκονται κυβερνητικά κτίρια και πρεσβείες στη Δαμασκό, ανατινάχτηκε σήμερα ένας βομβιστής, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.

Δεν έχουν μεταδοθεί πληροφορίες για θύματα, αλλά κάτοικος της συνοικίας δήλωσε στο Reuters ότι ο στρατός έχει αποκλείσει τους κεντρικούς οδικούς άξονες στην περιοχή της επίθεσης.

Όπως μετέδωσε η συριακή τηλεόραση και ανέφερε η στρατιωτική πηγή οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν όλα τα μέλη της «τρομοκρατικής ομάδας» στη συνοικία Ρουκν αλ Ντιν έπειτα από καταδίωξη.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι στόχοι της επίθεσης πιθανόν να ήταν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των συριακών υπηρεσιών ασφαλείας που κατοικούν 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE