ΧΩΡΙΣ Ντούρις… τι θα δούμε;

ΧΩΡΙΣ Ντούρις… τι θα δούμε;

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει τη Γρανάδα, στην Ισπανία, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, και ο Χένινγκ δεν υπολογίζει τον Μίχαλ Ντούρις.

Ο Σλοβάκος επιθετικός είχε δει την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση του ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική, στο 41ο λεπτό.

Το… ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα «αντικαταστήσει» τον Ντούρις και αν θα βελτιωθεί η γραμμή κρούσης του τριφυλλιού με κάποιον άλλο στην κορυφή. Ποιον θα επιλέξει ο Νορβηγός κόουτς να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

Επικρατέστερος για τη θέση είναι ο Κακουλλής, όμως, πιθανότητες έχει και ο Σενέ.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια έκπληξη από τον Χένιγνκ Μπεργκ.

Θ.Δ.

Διαβάστε: 

Με προπόνηση στο «Nuevo Estadio de Los Cármenes» η Ομόνοια ολοκλήρωσε προετοιμασία για τον αγώνα με Γρανάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΒΙΝΤΕΟ: Δηλώσεις Μπεργκ και Κούσουλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Γρανάδα

 

The post ΧΩΡΙΣ Ντούρις… τι θα δούμε; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE