ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο νίκη για την ΑΕΚ – Πιθανή ενδεκάδα

Μόνο νίκη για την ΑΕΚ – Πιθανή ενδεκάδα

Ως «τελικό» αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ την αποψινή αναμέτρηση με την Μπράγκα για την 5η αγωνιστική του Europa League (19:55, CosmoteSport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την «Ένωση», η οποία θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης μετά το κάζο με τη Ζόρια στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όλα δείχνουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αλλά με ένα μέτρο για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική η ομάδα κόντρα στους Πορτογάλους.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Χνιντ, Σβάρνα και Ινσούα. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γαλανόπουλος και Σιμόες, με τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα είναι ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Η Μπράγκα, από τη μεριά της, θα ξεκινήσει με τους Ματέους, Εσγάιο, Κάρμο, Βιάνα, Σεκέιρα, Κάστρο, Χόρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο, Φρανσέγιο και Παουλίνιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, με βοηθούς τους Μαργαρίτοφ, Βάλκοφ και τέταρτο τον Στάινοφ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Μόνο νίκη για την ΑΕΚ – Πιθανή ενδεκάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top