ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σαν να συλλάμβαναν εγκληματία – Η 35χρονη μάνα λύγισε με όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες

Σαν να συλλάμβαναν εγκληματία – Η 35χρονη μάνα λύγισε με όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες

Μια θλιβερή ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας με τον εντοπισμό του 7χρονου κοριτσιού να παίζει μόνο του σε πάρκο, στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.

Η 35χρονη μητέρα συνελήφθη αφού άφησε τα τρία της παιδιά μόνα στο σπίτι χωρίς επίβλεψη από ενήλικα, για να μεταβεί στη δουλειά της. Η ίδια μίλησε στον Alpha Κύπρου αναφέροντας ότι η σύλληψη της ήταν ωσάν εγκληματία.

Μετά τη δημοσιοποίηση τους συμβάντος για την 35χρονη μητέρα ευαισθητοποιήθηκαν η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου και η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη.

Όπως αναφέρει η 35χρονη μητέρα πολλές φορές της είπαν διάφορα τα οποία δεν έπραξαν, όπως ότι θα την βοηθούσαν με το ενοίκιο. Ωστόσο, μετά το συμβάν της σύλληψης της το ενδιαφέρον που έλαβε από την Πολιτεία την χαροποίησε.

Η 35χρονη αναφέρει ότι δεν της κατέβαλαν το επίδομα μονογονιού παρά το γεγονός ότι είχε προχωρήσει σε αίτηση πριν από δέκα χρόνια, το είχε λάβει για περίπου επτά μήνες και μετά της ζητούσαν όλο και περισσότερα έγγραφα, με αποτέλεσμα να μην το λαμβάνει.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών, Αργεντούλα Ιωάννου δυστυχώς επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν πολλά αντίστοιχα περιστατικά και ότι πρόκειται για φαύλο κύκλο για το λόγο ότι δεν υπάρχει καμία στήριξη από τις Υπηρεσίες.

Ευτυχές είναι το γεγονός ότι έχει ανασταλεί η ποινική δίωξη εναντίον της μητέρας, δείχνοντας ότι κάποια πράγματα πρέπει να φτάσουν στα όρια τους για να τους δοθεί πραγματική βοήθεια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: 


*φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top