ΚΥΠΡΟΣ - ΜΕΤΡΑ: Δεν την γλύτωσαν ούτε οι Εκκλησίες - Τι ισχύει ακριβώς

ΚΥΠΡΟΣ - ΜΕΤΡΑ: Δεν την γλύτωσαν ούτε οι Εκκλησίες - Τι ισχύει ακριβώς

Και οι Εκκλησίες δεν γλύτωσαν αυτή τη φορά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί, μετά και από συστάσεις της Επιδημιολογικής Ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, ο εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους, θα τελούνται χωρίς την παρουσία πιστών.

Επισήμανε όμως πως θα επιτρέπονται οι θρησκευτικές τελετές (γάμοι, βαφτίσεις, κηδείες) με μέγιστο αριθμό τα 10 πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE