ΚΥΠΡΟΣ – ΜΕΤΡΑ: Αισθητικοί και κομμωτήρια – Λειτουργούν τελικά ή όχι;

ΚΥΠΡΟΣ – ΜΕΤΡΑ: Αισθητικοί και κομμωτήρια – Λειτουργούν τελικά ή όχι;

Νέα μέτρα ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου το μεσημέρι της Τετάρτης (09/12).

Στο επίκεντρο των νέων μέτρων χώροι εστίασης, σχολεία και εκκλησίες, ενώ φαίνεται πως την γλύτωσαν τα κέντρα αισθητικής κομμωτήρια και κουρεία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας επιτρέπεται η λειτουργία κέντρων αισθητικής και δερματοστιξία, κομμωτηρίων και κουρείων με ένα άτομο κάθε 10 τ.μ, όπως ισχύει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE