ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Flash Design Sprint στο πλαίσιο του #Lifestories από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Flash Design Sprint στο πλαίσιο του #Lifestories από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου

Γνωρίζεις τι είναι το Flash Design Sprint; Θέλεις να αποκτήσεις νέες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων που χρησιμοποιεί η Google και ταυτόχρονα να αναζητήσεις λύσεις σε πραγματικά κοινωνικά θέματα;

Δήλωσε συμμετοχή στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει το LifeStories και έλα μαζί μας!
Η πρωτοβουλία #LifeStories υλοποιείται για δεύτερη φορά φέτος στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού Erasmus+ με στόχο να αναδείξει ιστορίες ζωής που θα μας προβληματίσουν, θα μας εμπνεύσουν και θα μας κινητοποιήσουν.

Φέτος, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, το #LifeStories επικεντρώθηκε στις πολυδιάστατες πτυχές της αλληλεγγύης, παρουσιάζοντας ομάδες που ανέπτυξαν δράση για στήριξη των συνανθρώπων μας με το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα μας.

Οδεύοντας προς την ολοκλήρωση του έργου, σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα Flash Design Sprint όπου με την βοήθεια των ομάδων του #Lifestories θα εντοπίσουμε κοινωνικά προβλήματα και θα καθοδηγηθούμε μέσω μεθοδολογιών που χρησιμοποιεί η Google για να δημιουργήσουμε τις δικές μας ιδέες για την αντιμετώπισή τους.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν νέους που το έχουν ήδη καταφέρει οι οποίοι θα τους βοηθήσουν, και θα κερδίσουν εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Το Flash Design Sprint θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ και ελάτε μαζί μας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά δώρα ενώ οι νικητές θα λάβουν ειδικά βραβεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top