Έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου λόγω των νέων μέτρων

Έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου λόγω των νέων μέτρων

Έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου συγκαλεί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου την ερχόμενη εβδομάδα, με αποκλειστικό θέμα τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους εκκλησιασμούς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από κύκλους της Αρχιεπισκοπής, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ αναμένεται να συγκαλέσει την ερχόμενη εβδομάδα και πιθανότατα την Τρίτη 15η Δεκεμβρίου έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου με αποκλειστικό θέματα τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους εκκλησιασμούς.

Μετά το πέρας της Ιεράς Συνόδου, θα εκδοθεί ανακοινωθέν. 

Σημειώνεται πως με βάση τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση και τα οποία τίθενται σε ισχύ αύριο 06:00  μέχρι την 31η Δεκεμβρίου στις 05:00, ο  εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους τελούνται χωρίς την παρουσία πιστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE