ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σύναψη δεύτερης σύμβασης της MAP S.Platis με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Σύναψη δεύτερης σύμβασης της MAP S.Platis με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Δ. Ταξιτάρης: Παραμένουμε  επικεντρωμένοι στην παράδοση βέλτιστης ποιότητας

Η MAP S.Platis, κορυφαίος Όμιλος συμβουλευτικής για κανονιστική συμμόρφωση σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοινώνει την επιτυχή σύναψη δεύτερης σύμβασης του Ομίλου με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου («ΕΚΚ»), για την παροχή υπηρεσιών εμπειρογνώμονα. Οι υπηρεσίες αφορούν τη διεξαγωγή ερευνών για ενδεχόμενες παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας από Κυπριακές Επιχειρήσεις Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών σε σχέση με το δημόσιο Διαγωνισμό 07/2020 της ΕΚΚ.


«Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στην υποστήριξη του τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία και στην πολυδιάστατη εμπειρογνωμοσύνη των ομάδων μας, αλλά και στο διεθνές μας δίκτυο», τόνισε ο Δημήτρης Ταξιτάρης, CEO του Ομίλου MAP S.Platis. «Έχοντας κερδίσει τη φήμη των πρωτοπόρων και καινοτόμων στο πεδίο της κανονιστικής συμμόρφωσης, εργαζόμαστε στενά επί σειρά ετών με αριθμό ενδιαφερόμενων για την ανάπτυξη ενός αξιόπιστου τομέα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και παραμένουμε επικεντρωμένοι στην παράδοση βέλτιστης ποιότητας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top